Her Tarza Her Yaşa Göre En  Şık Tesettür Elbise Modelleri

 tesettür elbiseTesettürlü kadınların vazgeçilmezi, elbiselerle bu sezon da şıklığınıza şıklık katacaksınız. Geçmişte alternatifi zor bulunan tesettür elbiselerde son senelerde durum değişmeye başladı.Bu sezon birbirinden farklı tasarımlarıyla göz dolduran elbiseler bu sezon da tesettürlü kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Özel davetlerden, günlük kullanıma kadar her alanda kadınların rahatlıkla kullandığı elbiseleri tercih ederken neler göze çarpıyor? Bu sene hangi renkler ve kumaşlar öne çıkacak? Elbisemi nasıl kombinlerim soruları aklınızda ise bu sezonun modasına bir göz atalım.

 

 Sezonun Öne Çıkan Renkleri

 

Özellikle kış aylarının gelişiyle birlikte soft renkler elbiselerde ön plana çıkıyor. Pastel tonları sevenler bu sezon çok fazla alternatife sahip olacak. Yine vizon tonları, haki yeşili, gül kurusu, bordo tonları da tesettür elbise tercih edecek kadınları için bir seçenek yaratıyor.

 

 Farklı Kumaşlar Yeni Tarzlar

 

Bu sezon öne çıkan kumaşlar arasında ise, şıklığı ve asilliği ön plana çıkaran kadife kumaşlar var. Birbirinden farklı renkleriyle kadife kumaşlar, hem kış aylarından sıcak tutmasıyla hem de zarifliğiyle kadınların tercihleri arasında. Likralı örme kumaşlar, şifon kumaşlar, tüller, danteller ve pamuklu koton kumaşlar da yine tesettür elbise tercih eden kadınların seçenekleri arasında yer alıyor.

 

 Her Tarza Her Yaşa Göre Model

 

Klasik modellerin yanı sıra bu sezon bohem tarzdaki elbiseler de günlük hayatta özellikle rahatlığı ön plana çıkaran kadınlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Geniş kesim ve etnik desenlerle kombinlenen elbiseler tesettür modasında bu sezon fark yaratıyor. Bu sezon öne çıkan modeller arasında fırfır, püskül, volan kol, pile, kuşak ve pelerin detayları da mevcut. Ayrıca yaka kısmındaki kurdeleler ve bilekte biten eteklerle tesettürlü kadınlar için şıklık yarışında birçok seçenek mevcut.

 

 Tesettür Elbise Kombinleri

 

Tesettürlü kadınların en önemli aksesuarlarından biri ise kombinlerini tamamladıkları başörtüleri. Bu sezon yine modayı takip eden kadınlar, kıyafetlerine zıt renklerde seçtikleri eşarplarla dikkat çekici bir tarz yakalıyor. Elbise ile birebir veya tonsürton renkleri tercih etmek de mümkün. Elbiseleri sadece başörtüsü ile değil, yelek ve farklı bağlama tarzları olan kuşaklar ile kombinlemek de kadınların tarzına farklı bir hava katıyor.

Zarif Tesettür’de elbise modelleri ve fiyatları https://www.zariftesettur.com/tesettur-elbise