Her Dönemin Modası Tesettür Kap

 

tesettür kapTesettür kıyafet çeşitliliği; sanıldığının aksine, oldukça zengin ve renklidir. Tek tip ve aynı özelliklere sahip kıyafetlerden oluşmamaktadır. Özellikle son yıllarda artan model ve tarz çeşitliliği ile; gündelik kullanımdan özel gün ya da gece kullanımına kadar, her ortama uygun çeşitli modeller bulunmaktadır. Kendine ait ana ve alt kreasyonlara da sahiptir. Özellikle son zamanların en gözde ürünlerinden biri de, tesettür kap modelleridir.

 

Tesettür Kap Model Kıyafet Nedir?

Yarım pardesü olarak da ifade edilebilen bu kıyafetin boy ölçüsü; diz altıyla ayak bileği arasında yer almaktadır. Genel olarak yaz dönemi kıyafetleri arasında olsa da, gördüğü ilgi ve beğeni sayesinde, kış dönemine uygun modelleri de bulunmaktadır.

Tesettür Kap Modellerinin Beğenilme Sebepleri

 

Bu kıyafetler, pek çok özelliği bir arada taşıdıklarından dolayı hanımların hem ihtiyaçlarına hem de isteklerine uygun olarak kullanım rahatlığı sunmaktadır. Bunların bir kaçını sıralamak gerekirse;

  • Hem klasik hem de spor giyime uygundur.

 

  • İsteğe göre; düğmeli, fermuarlı ya da daha farklı ilikleme malzemelerinin kullanımına uygundur.

 

  • Hemen hemen her kumaş türünden yapılabilir. Yazlık olanlar; daha çok hafif kumaşlardan yapılırken, kışlık olanlar; yün, deri ya da sentetik malzemeden üretilebilir.

 

  • Aksesuar kullanımına çok uygundur. Farklı renk kombinasyonu ya da tarz oluşturmak için her tür aksesuar kullanılabilir.

 

  • Farklı kıyafetlerle uyum içinde kullanılabilmekte, göz alıcı kombinler yaratılabilmeyi kolay hale getirmektedir.

 

  • Şıklık ve rahatlığı bir arada sunmaktadır.

 

Kullanılan kumaş ve uygulanan modeller gereği, alışılagelmiş bir dış giyim kıyafetinin ağırlığı ya da kaba duruşu; tesettür kap kıyafetler için söz konusu değildir. Estetik ve görsel beğenilere uygun olarak üretilirler. Model çeşitliliği sayesinde her yaşa uygun alternatifler de sunulmaktadır. Bu nedenledir ki; kısa zamanda geniş kitlelerin en çok tercih ettiği, beğeni kazanan ve talep gören bir kıyafet türü olmuştur.

Tüm özellik ve kullanım kolaylıklarına bakıldığında; tesettür kap için, vaz geçilmez klasikler arasında yer alacağını söylemek yanlış olmaz. Bu sebeple; bugün alınacak bir tesettür kap, gelecek yıllarda ve sezonlarda rahatlıkla kullanılabilecektir. Yarının klasiğine bugünden sahip olmayı sevenler için.