Günlük Ve Şık Kullanımlara Özel Ferace Modelleri

 

feraceDış giyim alanında hoş bir uyum oluşturması itibari ile ferace modelleri tesettürlü hanımlar en çok tercih ettiği kombin parçaları arasında yer alıyor. Mevsim özelliklerine göre ve her beden ölçüsüne göre modeller bulabilmek mümkün oluyor.

 

 Şık Ferace Modelleri

 

Somon, fuşya, siyah ve mürdüm renk tonlarında modern tasarımlar şık kullanımlar için çokça tercih ediliyor. Özellikle kollarda yer alan dantel, boncuk, püskül gibi detaylar şıklığınıza zarafet katabiliyor. Kol ve fermuar kısmında parıltılı detaylar kullanılarak ta şık bir konsept elde edilebiliyor. Seçimini sadelikten yana kullananlar klasik modeller arasından seçimler yapabiliyor. Siyah ve lacivert tasarımlar en çok kullanılan modeller arasında yer alıyor. Son dönemlerde şık tercihler arasında yarasa tasarımlarda bulunuyor. Etek ucunda ufak bir asimetrik detay yer almakta ve yaka kısmında yer parıltılı detayalar şık uyumlar oluşturmanızı sağlıyor. Özellikle zümrüt, saks mavisi ve kırmızı renk tonlarında seçimler yaptığınızda siyah eşarplar ile bu modelleri tamamlayabilirsiniz.

 

 Günlük Ferace Modelleri

 

Dışarı çıkarken anında bir kombin yapabileceğiniz bu modeller içerisinde her bedene uyumlu ürün seçimleri bulabilirsiniz. Feraceler yıllardan bu yana tesettür giyim alanında kullanılmakta, ancak son dönemlerdeki modernleşen detaylar ile her yaştan tesettürlü hanımların rahatlıkla kullanabileceği dış giyim seçeneği olmuştur. Kollarda ve fermuar kısımlarında kullanılan küçük parıltılar günlük tarzlara da şıklık katmaktadır. Anne feracesi denilen sade modeller günlük alanda kullanılabilecek hafif ve şık tasarımlar arasında yer alıyor.

Elbise tarzında modellerde farklı detaylar verilerek şık ya da günlük alanlarda hoş bir şekilde tasarımlar sunulabiliyor. Kollarda yer alan kat kar fırfır detayı zarafet getiren değişimler olabiliyor. Siyah modellerde püskül detaylı tasarımlarda yeni sezonun vitrinlerinde öne çıkan detaylar arasında yer alıyor. Farklılık arayanlar için hoş bir detay olabiliyor. Sade modellerin etek uçlarında kullanılan kat kat farklı renk tonlarında modele farklılık katan, kişiye özel kullanımlar sunan özel tasarımlardır. Ferace modelleri kesim olarak bütün bir elbiseyi andırabiliyor. Ancak fermuarlı kullanımları, farklı detayları ile şık ya da günlük konseptlerin en çok tercih edilen seçenekleri arasında yerlerini alıyorlar. Tesettür ruhuna uyumlu kombinler için bu modeller oldukça ideal tasarımlar ortaya çıkarıyor.