Gündelik Olarak Giyilebilecek Tesettür Kombin Modelleri Hangileridir?

 

Burcu Tunik Pantolon Takım - Saks - Som FashionBayanlar tarafından çoğu zaman dışarıya çıkarken giyilebilecek elbise seçimi konusunda büyük kararsızlıklar yaşanmaktadır. Hatta bazı durumlarda kendi tarzına uygun doğru kıyafeti bulma adına saatlerce ayna karşısında denemelerde bulunulmaktadır.

 

Böylesi anlarda pratik çözüm arayışında olanlar içinse, gündelik olarak giyilebilecek birbirinden değişik tasarıma sahip tesettür kombin çeşitleri yer almaktadır. Lefzen, Gizem Kış, Nurkombin, Rabia Şamlı, Rana Zen, Medine, Kayra ve Hazem gibi elit markaların en şık 2018 kreasyonları ile beğeniye sunulan bu kıyafetler, şık ve zarif görünüme sahip olmak isteyenlere alternatifler ortaya koymaktadır.

 

 Her Tarza Hitap Eden Renge Sahip İkililer

 

Bunların başlıcaları arasındaki tunik ve pantolon ikililerinden oluşan modeller en ideal seçimlerden birisi olmaktadır. İnce gözeneklere sahip kumaş yüzeyi ile ferah ve esnek hareket olanağı tanıyan bu ürünler, altına giyilecek olan geniş kesim beyaz pantolonlar ile güçlü bir uyum sağlamaktadır.

 

Her türlü dış mekanda kullanılabilmekte olan bu modeller, göz alıcı güzellikleri ile dikkat çekici yapılar oluşturmaktadır. Bebe mavisi, pudra, mürdüm, mint ve ekru olmak üzere pastel renklerde dizayn edilmiş olan bu ürünler, açık renkteki topuklu ayakkabılar ve incili veya taşlı uzun kolyeler ile desteklenerek modern görünümler kazandırabilmektedir.

 

 İnci Parlaklığının Klasik Çizgilerle Buluşması

 

Bu noktada sayılabilecek diğer alternatiflerden birisi de incili tunik ve pantolon takımlarıdır. Arkaya doğru genişleyen kumaş yapısına sahip tunikler ile açık renk pantolonlar ile oluşturulan bu kombinler, hem klasik hem de sportif görünüşler sağlamaktadır.

 

Göğüs kısmında yer alan ve tunik ile aynı renk tonunda tasarlanan inci detayları ile sıra dışı bir tasarım ortaya çıkaran bu ikililer, taba, pudra, mint ve gül kurusu renklerinde temin edilebilmektedir. Ayrıca inci işlemelerine ek olarak ön kısmındaki katlamalı kumaş yapısı ile dikkat çekici bir yapı kazandıran bu giysiler, gündelik kullanımların dışında iş yaşamında da rahatlıkla giyilebilmektedir.

 

 Zarif Görünümler Sunan Sade Modeller

 

Son zamanlarda basic takımların da sıklıkla tercih edildiği bu kategoride, her zevke ve beğeniye hitap eden nar çiçeği, mavi, kahve ve ekru üretimler bulunmaktadır. Altına giyilecek beyaz spor ayakkabılarla da oldukça “cool” görünüme sahip olunabilecek olan bu kıyafetler, tüm bakışların kişinin üzerinde toplanmasına katkı sağlamaktadır.