Gömlek Ve Kazakların Kıyafetlerdeki Etkisi

 

tesettür kabanGömlekler tesettür giyimin en çok tercih edilen modelleridir. Birkaç çeşit gömlek ile onlarca farklı kıyafet oluşturmak mümkündür. Gömlekler daha çok pantolonlarla birlikte kullanılmakta ise de, uzun etekle de birleşebilir. Çizgili gömleğinizi siyah pantolonla birlikte kullanabilirsiniz. Zemin rengi ve çizgi rengine göre baskın olan renk, pantolon rengi olarak belirlenebilir.

 

 Uzun Kollu Kazakların Kullanımı

 

İlkbahar ve sonbahar mevsimlerinde herkesin üzerinden düşürmediği kazaklar, gömleklerin veya tuniklerin üzerinden giyilebilir. Yine pantolon ve taytlarla birlikte kombinlenen her kıyafette üst giyim olarak da seçilebilir. Ayrıca uzun tesettür elbiselerde dışarı çıkarken kaban yerine kazak kullanmak da pratik olacaktır.

 

 Ekose Kumaşların Tesettür Kıyafetlere Uyumu

 

Ekose kumaş kullanımı çok fazla görünmese de, farklı renkleri içinde barındıran bu kumaşlar harika kombinler oluşturmak için idealdir. Kıyafet bütünlüğünde ekose eşarplar veya şallar kullanılabilir. Doğru eşarp rengini bulamayanlar için ekose renkler kurtarıcı olacaktır. Düz renk tesettür kaban ile pantolonlar ve kazaklar, ekose eşarbın renkleriyle ön plana çıkmasına yardımcı olur. Bahar aylarında kalın kumaş özellikleri ile de daha koruyucu olacaktır.

 

 Şalların Kıyafetlerle Kullanımı

 

Şallar eşarp tercih etmeyenler için güzel bir örtünme yöntemidir. Uzunluğu ile hem başın bağlanmasını, hem de atkı gibi boynun dolanmasını sağlar. Kimi zaman uçların aşağı doğru uzatılarak atkı formunda kullanılması farklılık oluşturmaktadır. Eşarplardaki farklı bağlama yöntemlerine göre şallar daha pratiktir ve bağlamak için çok uzun zaman harcamaya gerek kalmaz. Başınızı bağlayın, boynuzun etrafından geçirerek uçları serbest bırakın. Farklı renk seçenekleriyle şimdi şallar her kıyafetle uyum sağlamaktadır.

 

En sevdiğiniz ve sık kullandığınız kıyafetleri sürekli giyinmek belirli bir süre sonra sıkıcı gelecektir. Online satış sitelerindeki yeni sezon ürünleri ve yılın renklerini inceleyerek dolaplarda yeni kıyafetlere yer açmak gerekir. Ekonomik alışveriş yapmanın en iyi yolu, ihtiyaçların ve hangi tarz kıyafetlerin kullanılacağının belirlenmesidir. Tunik, elbise ve ferace modellerinin kendine has kombin özellikleri olmakla birlikte, pantolonlar, etekler ve kazaklarla birlikte farklı yeni kıyafetler oluşturmak mümkün. Her kıyafet için ayrı ayrı parçalar almak yerine, alınacak parçanın birden fazla kıyafetle nasıl giyilebileceğini düşünmek daha avantajlı olacaktır.