Gömlek Modelleri İle Nasıl Tesettür Kombin Yapılır?

tesettür kombinTesettür kadın gömlekleri farklı modelleri, rahat kombinlenmesi ve kullanışlılığı açısından tesettürlü kadınların her zaman kurtarıcısı olmuştur. İş ortamına uyum sağlayacak gömlek modellerinin olmasıyla tesettürlü bayanlar tarafından artı bir avantaj olmaktadır. Gömlek seçeneklerinin çok olması ile birlikte fiyat seçenekleri de oldukça avantajlı. Geniş yelpazeye sahip olan tesettür bayan gömlek modelleri moda sektöründe oldukça ilgi görmekte ve değişik tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu kadar ilgi görmesiyle birlikte her bütçeye uygun tesettür gömlek modelleri bulmak mümkün olmaktadır.

 

 Bir Çok Renk Ve Detaylar Kullanılmıştır

Sadece tek model tasarımına sahip olan gömleklerle bile harika tarzlar yaratmak mümkün. Çünkü tesettür gömlek modellerinde birçok renk seçenekleri ve detaylar ön plana çıkmaktadır. Sade ve düz gömlek modellerinin dışında farklı aksesuar ve detaylarla daha da dikkat çekici hale getirilebilir. Yaka ve kol kısmında kullanılan boncuk ve işlemeler tesettür gömlek modellerinde tesettürlü bayanlar tarafından oldukça rağbet görmektedir. Bunun yanı sıra gömlek üzerinde bulunan ve sadece tek tarafa uygulanan işleme desenleri de hem modern görüntü vermekte hem de şık bir görüntü oluşturmaktadır. Tercih edilen bir gömlek modeli bile şıklığı tek başına şıklığı ortaya koyabilir. Sade ama şık bir tesettür kombin oluşturmak isteyenler gömlek ürünlerini değerlendirebilir.

 

 Çiçek Desenine Sahip Modeller Ön Planda

 

Gömlek modellerinde bu sene daha çok çiçek desenlerine sahip modeller daha çok kullanılmıştır. Çiçek modelinin dışında kareli, çizgili ve düz modellerde tasarlanarak tesettür gömlekte ürün çeşitliliği arttırılarak tesettürlü hanımların kendi stil tarzlarını oluşturma fırsatı verilmiştir. Gömlek modelleri uzun kol ya da ceket altına kullanılacak sıfır kol olabilir. Kış ve sonbahar aylarında daha kalın kumaştan üretilen ve tek renk olan modeller daha çok tercih ediliyor. Yaz ve ilkbahar aylarında ise, canlı ve desenli model seçenekleri ortaya çıkıyor.

 

Desenli ve çizgili gömlek modelleri ile düz renkte yapılacak pantolon seçimi oldukça şık durmaktadır. Bunun yanı sıra spor ve ya çiçekli desenler kot pantolon ile günlük hayata muhteşem uyum sağlamaktadır. Ayrıca uzun gömlek modelleri dar pantolon tercihlerinde oldukça rahatlık sağlayarak mahrem bölgelerini de belli olmamasına neden olur.