Giyimde Herkesin Gözdesi Trençkot

 

trençkotKişiler kıyafetleri ile karşılanırlar konuşmaları ile ağırlanırlar düşüncesinin eskide kaldığı günümüz şartlarında kişinin ağırlanma şeklini bile kıyafetlerin aldığı görülmektedir. Genellikle bazı giyim ürünleri vardır ki tesettürlü kadınların şıklığına şıklık katmaktadır.

 

 Tesettür Dış Giyim Gruplarının Tercihi

 

Tesettür dış giyim seçenekleri deyince akla kaban, pardesü, mont ve trençkot gelmektedir. Genellikle trençkot hem estetik açıdan hem de her mevsim kullanılabilirliği ile çok fazla dikkat çekmektedir. Tesettür dış giyimden sıradan bir giyime kadar her kadına hitap eden dış giyim ürünü olan trençkot tercihi çoğu kadın için kurtarıcı olmaktadır. Basen sorunu olan kadınların trençkot kullanması fazla kilolarını gizlemelerine yardımcı olmaktadır. Tesettürlü kadınlar giyim tercihinde bulunurken uzun olmasının sağladığı avantaj ile daha kolay kullanılmaktadır.

 

 Trençkot Modelleri Neden Tercih Ediliyor?

 

Tesettürlü kadınlar trençkot modellerinin dört mevsimde de giyilebilir olmasından dolayı çok fazla tercih etmektedir. Zengin renk seçeneklerinin ve birçok kumaş çeşidinin olması sebebi ile de tesettürlü kadınların ilgisini arttırmaktadır. Bunun yanı sıra her giyim tarzına hitap etmesi neticesinde ve arz talep sonucunda giyim ürünü çeşitliliği çok fazla olmaktadır. Tesettürlü kadınların serin bir havada giyebildiği, yaz mevsiminde vücut yanıklarını engellediği ve kış mevsiminde bir kazak üstüne giyilip rahat bir şekilde çıkarılabilen trençkot modelleri kadınların büyük bir kurtarıcısı olmaktadır. Genellikle uzun olması sebebi ile kilo sorunu yaşayan kadınların zayıf görünmesinde büyük rol oynamaktadır. Koyu renge sahip bir trençkot modelini tercih eden tesettürlü kadınlar en az bir beden ince gözükür.

 

 Trençkot Seçiminde Kumaş Ve Modelin Önemi

 

Trençkot satın almadan önce kullanılacak mevsimin göz önünde bulundurulması gerekir. Yaz ayları için trençkot modeli tercihinde bulunurken açık renk tonları ve ince kumaşa sahip bir ürün tercih edilmelidir. Fakat kış aylarında tercih edilecek bir trençkot modeli için çok daha kalın ve koyu renk olması kadınlar açısından avantaj sağlamaktadır. Önden bağlamalı olan trençkot modelleri vücudun üst bölgesini ön plana çıkarmaktadır. Fakat fermuarlı ve düz bir formda olan trençkot modelleri vücut bütünlüğünü sağlayarak alt ve üst eşitsizliği yaşayan kadınların tercih sebebi olmaktadır.