Gece Ve Gündüz Ayrı Tesettür Elbise

 

Gizem Kış - Miray Elbise - SiyahElbiselerin çizgisini elbiseye eşlik edecek parçalar belirlemektedir. Dış giyim tercihi işte tam bu noktada önem arz etmektedir. Elbiselerle birlikte kullanılacak geniş dökümlü kabanlar, sportif ceketler salaş havalarıyla gündüze uyarlanmaktadır. Geceye ise kürklü sol kabanlar, uzun boy paltolar, feraceler eşlik etmektedir. Bu şekilde şıklık vurgulanarak geçiş tamamlanmaktadır.

 

 Gündüz Triko Kazak, Gece İpek Gömlek

 

Tek parçada kesişen elbiselerden biri de salopet tasarımlardır. Salopet elbiseleri zamana ve mekana göre uyarlamak çok kolaydır. Gündüzler için triko kazaklar, sneakerlerla giyilirken; geceler için ipek bluzlarla, gömleklerle, topuklu ayakkabılarla giyilen salopetler çok iyi bir görünüm sağlar. Bu şekilde tek parça elbiseyle iki farklı görünümün şıklığı yakalanabilir.

 

Çok eski zamanlarda moda olan ekose kumaşlar son zamanlarda moda ikonlarının sık tercih ettikleri kumaş çeşididir. Birbirinden farklı tesettür elbise seçeneği bulunan yumuşak kaşmir kumaş türünden imal edilmiş olan ekose elbise çeşitleri arasında tüm bayanlar için kendi tarzlarına uygun farklı elbise modelleri mevcuttur.

 

 Tesettür Ekose Elbise Modelleri

 

Her sezon tercih edilebilecek olan ekose kumaş elbiselerin hanımlar için vazgeçilmez bir desendir. Hemen her bayanın giysi dolaplarında ekose kumaş bir kıyafeti vardır. Bu ekose elbiseler farklı kombin yapılabilir.

 

 Tesettür Ekose Elbise Kombini

 

Kloş kesimden, dar kesime, hatta salaş tarza kadar birçok modelleri bulunmaktadır. Tesettür ekose elbiseleri, tesettür giyime uygun olarak kombinlemek oldukça kolaydır. Ekose dendiğinde öncelikle akla gelen renk kırmızı ile beyaz renktir. Kırmızı ve beyaz renk kombini tesettür elbisede çok hoş durur. Bu renklerdeki ekose elbise beyaz veya siyah bir hırka ile giyildiğinde hem iş yerleri için hem de özel sektör için günlük yaşam için uygun bir kombin olur. Tesettürlü bayanların şıklığını tamamlayan şarp ya da şal seçimi ekose elbise tercihlerinde önemli olan püf noktadır.

 

Özel günler için şık ve zarif bir model arayanlar için, farklı renk alternatifine sahip birçok elbise modeli bulunmaktadır. Belden oturan kloş etekli bol elbiseler tesettürlü hanımlar tarafından çok beğenilirken, tesettür elbise fiyatları ürünün tasarımına göre değişmektedir Kaliteli kumaşlar ve özenli işçilikle ortaya çıkan ürünlerin fiyatı da farklıdır.

 

 

 

Bir cevap yazın