Gamze Özkul Özel Günler için Tesettür Abiyeler

Gamze özkul markası şüphesiz sektörün en özel tesettür giyim tasarımcılarından biridir.Birbirinden özel kapalı giyim abiye modelleri ile gözleri dolduran tasarımları 2018 yılında görücüye çıktı.

 

Düğün nişan mezuniyet gibi özel günlerinizde Abiye veya elbise tercihi yaparken her zaman bütçenizi ön planda tutup en kaliteli tesettür giyim ürününü ararsınız. Gamze özkul markası bu alanda hem bütçenize uygun hemde 1.sınıf kaliteli ürünlerden oluşmaktadır.

 

Nişan kına gibi organizasyonlarda çok şık olmak istiyorsanız sektörün trend abiye modelleri gamze özkul imzası ile vitrinlerde yerini alıyor, Her modelden sınırlı sayıda üretimi yapılan abiye modelleri sınırlı stoklar ile satılmaktadır, bunun başlıca sebebi satılan abiye modellerinin çok fazla kişiye satılıp pişti olunmaması 2.sebebi ise çok fazla model üretildiği için her sezon modellerden sınırlı sayıda stok üretillmektedir.

 

Yeni sezon ürünlerde beğendiğiniz bir ürünü çok fazla beklemeden satın almanız tavsiye edilir bir sonraki gün o modeli bulamayabilirsiniz, Genellikle stoklara girdiği hafta tükenen gamze özkul abiye modelleri, zarif tesettür sayesinde dünyanın dört bir köşesine gönderimi yapılmaktadır.

 

Gamze özkul ürünleri El işçiliği ile üretilmektedir.

Gamze özkul abiye ve elbise modelleri el işciliği ağırlıklı olarak üretilmektedir, Her abiyede özel olarak ilgileniliyor ve tekrar tekrar kontrollerden geçerek son kullanıcıya ulaşması sağlanıyor.

 

Eski ismi GAMZE POLAT olan marka 2017 yılında isim değişikliğine gidilerek Gamze Özkul olarak ismini yenilemiştir.

 

Gamze Özkul Dantel Elbiseler

Gamze özkul’un 2017 yılında en favori modellerinden birisi dantelli elbise modelleriydi Lara ve Rana ismi ile stoklarımızda yer alan dantelli elbise modelleri yoğun istek üzerine tekrar tekrar stoklara girdi.

 

Gamze özkul veya Gamze polat ürünleri için Buraya tıklayın.

Bir cevap yazın