Ferace Modelleri Ve Kullanım Alanları

 

feraceMuhafazakar giyimi tercih eden kadınlar için son zamanların trendi; şık ve zarif özelliği ile basit kombinlenen yarasa kollu feracelerdir. Ferace kategorisi içinde bulunan yüzlerce değişik model ve kara çoğunluklu olmak üzere her metotta hitap eden renk seçenekleri mevcuttur. En Şık ve Modern ferace modelleri ile birlikte arap modasını yakından takip etmek mümkündür. Küçük hakim yakalı olup ön kısmından fermuar ile birlikte kapanmaktadırlar. Modellerin yanı sıra kumaşların kalitesi de özen çekmektedir. Bu biçimde her tarz ve modelde ferace vardır. Bu modelde de değişik renk ve alternatifler olduğu görülmektedir.

En güzel ferace modelleri için: https://www.zariftesettur.com/ferace

 En Tercih Edilen Modeller

 

Fermuarlı feraceler kullanım olarak daha pratiktir. Feracelerde bu biçimde daha her türlü model sıralanabilmekte. Ve kumaşının likralı olması günlük yaşamda kullanım basitliği sağlayacağından tercih sebebidir. Bu modelde ön kısımda fermuar kullanılmış ve bel evresinde ince bir kuşak vardır. Bu kuşak vasıtası ile bel evresinde daha ince bir manzara getirmektedir. Her vücut tarzına en doğru model olması da tercih sebeplerinden bir tanesidir.

 

Feraceler tesettüre uygunluğu ve şık manzarası sebebiyle hem genç hatta ihtiyar kesim tarafından epeyce tercih edilmektedir. Her yaşa en elverişli modeli ve rengi olduğu için epeyce fazla alternatif bulunmakta. Hamile hanımların günlük ve spesifik davet kombinlerinde gönül rahatlığı ile birlikte tercih edebileceği ferace modelleri sayısız çeşidi ile birlikte sizlerle. Yarasa kol ayrıntıyı ile birlikte spesifik davetlerde tercih edebileceğiniz modeller ile birlikte ışıltılı bir manzara kazanabilirsiniz. Tercih adedi arttıkça da model detaylılığı artmaya başlamıştır. Spor veya klasik ferace modellerinin çapında cep olduğu görülmektedir. Metal düğme ayrıntıları ve kol fermuarları feraceye zarafet katmıştır. Yaprakların kenarlarındaki taş işlemeleri feraceye ışıltılı bir manzara katmaktadır. Kıyafet seçiminde karar vermekte zorlananlar için binlerce modeli olan bir üründür. Tesettür giyimde gardolabınız vazgeçilmez parçası olacak mamüller son derece yaygın olarak piyasada temin edilebilmektedirler.

 

 Kesim Çeşitleri

 

Ferace dendiğinde bundan sonra akla sadece tek bir kesim gelmiyor. Aynı vakitte çan kesime bulunduran modeller de tercih edilebilir. Alt bölümü pliseli olarak dizayn edilmiş feraceler seçenekleriniz arasında yer almakta. Bu spesifik tasarımlarla bundan bunun gibi zarafetinizden ve şıklığınızdan asla taviz vermeyeceksiniz. Bu giyim tipine bulunduran kadınlar bundan sonra hiçbir halde şıklıklarından taviz vermiyor. Rahat iken de şık olma ihtimalini gösteren ferace modelleri de gerçekte modaya daha çok ayak uyduruyor.