Ferace Modelleri Ve Fiyatları

 

feraceSon yıllarda en çok satılan tesettür kıyafet modellerinden biri olan ferace modeli kadınlar tarafından en çok tercih edilen tesettür türlerinden biri olmayı başarmıştır. Farklı desenleri ve renkleri ile internet üzerinde birçok fırsat kampanyasına dahil edilen kıyafetlerden biri olmuştur ferace modelleri. Şu an herkes genellikle internet üzerinden kıyafet alışverişi yapmaktadır. Siparişi verdiğiniz anda kargo ile en kısa bir süre içinden size teslim edilir satın aldığınız kıyafetler. İnternet üzerinde ise şu an birçok ferace kıyafetleri mevcuttur. Sizde beğendiğiniz bir feraceyi sipariş vererek kısa bir süre içinde teslim alabilirsiniz. Eğer ferace modelleri ve fiyatları hakkında pek bir bilginiz yoksa aşağıdaki yazıları okuyarak öğrenebilirsiniz.

 

  1. Anne Ferace Özellikler: Şık bir ferace modellerinden biri olan anne ferace kaliteli kumaş türünden üretilmesiyle internet üzerinde en çok satılan kıyafetlerden biri olmayı başarıyor. Genellikle annelerin tercih ettiği bu ferace modeli kesinlikle en iyi kıyafetlerden biridir. Sizde beğenirseniz internet sitesine girip sipariş vererek satın alabilirsiniz.

 

Fiyat: Kumaş türüne ve şık görünümüne göre çok uygun bir ücreti olan anne ferace modelinin internet üzerindeki satış fiyatı 180.000 TL olarak belirlenmiştir.

 

  1. Elisa Ferace Özellikler: Şu an internet üzerinde birçok rengi bulunan elisa ferace modeli çok kaliteli bir kumaş türünden imal edilmiştir. Kesinlikle internet üzerinden bu modele bir göz atmanızda fayda vardır. Son günlerde internet üzerindeki en çok satılan kıyafetlerden biri olmuştur elisa ferace modeli.

 

Fiyat: Biraz fazla olan ücreti sizi aldatmasın çünkü çok emek verilen tasarımı ve kumaş kalitesi için bu ücret çok makul bir fiyattır. Elisa trençkot modelinin internet üzerindeki satış fiyatı 210.000 TL olarak belirlenmiştir. Eğer beğendiyseniz kıyafet stok üzerinde tükenmeden hemen satın almalısınız.

 

  1. Mina Ferace Özellikler: Kol uçları örme dantel olarak tasarlan çok şık duran mina ferace modelinin birçok renk seçeneği mevcuttur. Kesinlikle almak isteyeceğiniz ferace modellerinden biri olan mina feracenin ayrıca stok üzerinde birçok beden ölçü seçeneği bulunmaktadır.

 

Fiyat: Kaliteli kumaştan üretilen ve şık bir tasarıma sahip olan mina ferace modelinin internet üzerindeki satış fiyatı 230.000 TL olarak belirlenmiştir.