Ferace İle Gelen Şıklık

 

ferace Tesettür giyimin parçalarının en karakteristik giyim tercihlerinden biri olan ferace modelleri ilkbahar – yaz ve sonbahar – kış mevsimlerine uygun modelleri ile kadınlara dört mevsim kullanışlı bir giyim seçeneği oluşturuyor. Kullanışlı olması ve tasarım özelliği ile feraceler kadınların giyim tarzlarına göre giyim seçeneği sunuyor. Özel tasarım detayları ile de kadınlara çok özel kombinler oluşturma fırsatı sağlayan ferace modelleri kadınların giyimi için kendisine has olan ve işlevsel tarzı ile dikkat çekmeyi başarıyor.

 

 İlkbahar Yaz Mevsimi İçin Feraceler

 

Rahat kullanımı tasarımı ile ilkbahar yaz aylarında en ideal kullanımı oluşturan tesettür giyim ürünlerinden ferace çeşitli modelleri ve farklı tarzı ile ilkbahar yaz aylarında kadınlar için rahat giyim seçeneği sunuyor. Ferace modellerine bakıldığında; üzerinde deri garnili bulunan büzgülü modellerle, yarasa kollu ferace modeli dikkatleri üzerine çekiyor. Giyilmesi ile rahatlığın beraber geldiği feraceler ile ilkbahar-yaz modasında bulunan modellere bakıldığında ince deri garnili ferace ve fermuar biyeli tesettür ferace gibi modelleri de görüyoruz.

 

Bu modeller hem gündelik hayatta hem de iş hayatında giyebilecek özel tasarımlar sunuyor. İş hayatına oldukça uygun olan deri biyeli ve apoletli ferace modelleri lacivert, yeşil, zümrüt ve bordo renkleri ile resmi ortamlar için ideal modelleri oluşturuyor. İlkbahar yaz dönemi için gündelik hayatta pileli abiye modeli ve üçgen deri detaylı abiye modelleri gibi çeşitli modellerle yanında güpürlü düğmeli ve lazer kesim ferace gibi daha özel modeller de bulunuyor.

 

 Sonbahar Kış Mevsimleri İçin Feraceler

 

Kışın soğuktan koruyabilecek, daha kalın modelde feraceler bulunuyor. Klasik fermuarlı ferace ya da derili kapüşonlu ferace gibi hoş ve özel tasarıma sahip ferace modelleri sonbahar – kış mevsimlerin iç ısıtacak çeşitleri sunuyor. Tüm buunlara ek olarak ise sonbahar kış aylarında günlük giyim için en ideal tercihlerden olan kapüşonlu ferace modelleri ve spor ferace modelleri gibi modellerle günlük hayatın içine renk veren ve sizleri daha zarif şekilde öne çıkan modeller bulunuyor. Ve yine ferace modelleri kış aylarında resmi ortamlarda rahatlıkla giyilebilir. Apoletli, taşlı ve şifon detaylı fercalerle beraber lazer kesimli ferace modelleri bulunuyor.