Farklı Bir Tarz İçin Nelr Tercih Edilmeli ?

tesettür giyimTesettür sektörü son yıllarda her yaş bayanlara hitap edecek tasarımlarla dikkat çekmektedir. Sıradan ürünler yerine kaliteli, ucuz ve aynı zamanda şık ürünlerle ön plana çıkıyor. Geniş ürün yelpazesi sayesinde tesettür modası başarıyı yakalamış bulunmaktadır. Her yaş bayanlara yönelik hazırlanan tasarımlar ise, bayanların kendi tarzlarını yaratmasını da sağlıyor.

 

 TESETTÜR MODASINDA FARKLI TARZLAR

 

Hazırlanan tasarımlar o kadar güçlü ki, tercih edilen ürünlerle kolaylıkla farklı bir stil yaratmak mümkün oluyor. Kombin yaratırken bayanlar öncelikle gidilen yere göre seçimler yapmalıdır. Akabinde tamamen kendi zevklerine göre bir tarz yaratabilirler. Genelde tesettür giyim sektöründe sadelik ön plana çıkıyor. Bu sadeliği zengin kılan ise kullanılan ayrıntılar ve kumaşlardı. Tesettür sektöründe ayrıntılar arasında püskül, dantel, işlemeler yer alıyor. Aynı zamanda kumaş seçenekleri de oldukça geniştir. Güpür, saten, şifon, ipek, pamuk gibi kumaşlar sıkça tercih ediliyor. Özellikle kombin yapılırken kıyafetin kumaş uyumuna da dikkat etmek gereklidir.

 

Gelişen, değişen ve güçlenen tesettür sektörü bayanlara farklı tarzların yaratmasında olanak sağlıyor. Klasik, romantik ve spor gibi tarzlar tesettür modasında sıkça karşımıza çıkıyor. Gidilen yere göre bayanlar özgürce seçimlerini yapabilir.

 

 TESETTÜR ÜRÜNLERİN ULAŞILIR OLMASI

 

Gün geçtikçe tesettür sektöründe seçenekler artıyor. Daha modern, daha farklı tasarımlar ortaya çıkıyor. Bu günümüzden geçmişe baktığımızda tesettür sektörünün ne kadar sakin olduğunu görebiliriz. Çünkü bundan sadece birkaç yıl önce koyu renklerin hakim olduğu, standart ürünlerin sunulduğu bir sektörden bahsedebiliriz. Şimdi ise tesettür giyim ürünlerine kolayca ulaşmak mümkün. Üstelik tesettür ürünlerin fiyatları da her bütçeye uygun olarak sunuluyor. Modern kesimli ürünlerin yanı sıra, pratik ve kullanışlı takımlar, şık ve zarif elbiseler de tasarlanmaya başlandı.

 

En büyük fark ise desen ve renklerdir. Geometrik şekiller ve çiçek desenleri tesettür modasında özellikle bahar ve yaz sezonunda sıkça kullanılmaktadır. Bazen ürünlerin tamamı bu desenlerde iken, bazen ürünün sadece bir kısmında bu detayı görebiliriz. Tesettür ürünlerin kalitesi arttı, dolayısı ile bayanlar bu ürünleri satın alırken daha uzun süre kullanma şansına da sahip oluyorlar. Artık daha kolay bir şekilde istenilen modellere ulaşmak mümkün.