En Zarif Tesettür Abiye Modelleri Hangileridir?

 

tesettür abiyeTesettür giyim dünyasında kadınların en çok tercih ettiği ve her kadının dolabında bulunan kıyafetlerden biri olan tesettür abiye modelleri, düğün, nişan ve davetlerde tercih edilen en büyük kurtarıcı konumda durmaktadır. Bunun en büyük nedenlerinden biri abiye modellerinin çok kolay ve rahat bir şekilde şık ve zarif olmayı sağlamasıdır. Her yeni sezonda eklenen yeni ürünler ile birlikte tesettür giyime sahip her bir kadının katıldığı özel etkinliklerde kendi tarzlarını yansıtmasını sağlamaktadır. Tesettür moda dünyasının gelişmesi ve abiye modellerinin artan çeşitliliği sayesinde bazı modeller bir takım özellikleri ile öne çıkmaktadır. Bu bağlamda en zarif modellerden bahsetmek gerekirse:

 

 Volan Kollu Abiye Modelleri

 

Abiye tasarımları arasında en vazgeçilmezlerden bir tanesi şifon kumaştan üretilen modellerdir. Hali hazırda şifon kumaşın özelliği itibari ile abiye modeline kattığı dökümlü hareket, zarif bir görünüm için yeterli olmaktadır. Bununla birlikte son senelerde çok moda olan volan kollar, artık abiye modellerinin tasarımlarında da yer almaktadır. Volan kollar abiye modellerine etnik bir hava ve şık bir görünüm katmaktadır. Bu tasarıma sahip abiye modellerinin her tarza uygun rengini bulmak mümkündür.

 

 Payetli Abiye Modelleri

 

Abiye modellerinde payet uzun yıllardır kullanılan bir detaydır. Payet işleme detayları genel olarak altın renkte tercih edilmektedir. Altın rengi özelliği bakımından kullanıldığı her renk kumaş ile uyumlu olmakta ve çok zarif bir görünüm sağlamaktadır. Genellikle payet detayları, abiye modelinin göğüs kısmında, kollarında ve eteklerinde yer almaktadır. Zarif görünümün kaynağını bu naif detaylar oluşturmaktadır.

 

 Balık Abiye Modelleri

 

Balık abiye modelleri kadınlar tarafından en çok tercih edilen kıyafetler arasında yer almaktadır. Balık modelleri dabıl ve krep şifon kumaştan üretilmektedir. Abiye modelinin omuz kısmında ve bunun yanında göğüs kısmında yer alan vatka gibi gözüken güpür detayları ile birlikte bel kısmında bulunan şifon etek detayı abiye modelinin çok zarif olmasını sağlamaktadır. Balık abiye modelleri düğün, nişan ve özel gecelerde en çok tercih edilen abiye modelleri arasında yer almaktadır. Her türlü tarza sahip kadına hitap edecek şekilde renk skalasına sahip bir üründür.