En Trend Tesettür Tunik Markaları

Mina Tunik - Mint - Al MarahTesettürlü hanımların vazgeçilmez kıyafetlerinden biri de tuniklerdir. Pratik oluşları ve kolay giyilebilir olmaları sebebiyle sıkça tercih edilmektedir. Pantolon üzerine veya etek üzerine giyilen tunikler, boy uzunluklarına göre farklılık gösterebilmektedir. Tesettür tunikler, çeşitli parçalar ile kombin edilebilen kıyafetlerdir. Birkaç tunik markası şöyledir:

 

Mevra

 

Mevra markasının tunikleri şık ve sade olmak isteyen kadınların tercih edebileceği niteliktedir. Renk çeşitliliğiyle güzel bir izlenim oluşturan Mevra tunikleri ile birçok yere gidilebilmektedir. Hem spor hem de şık görünen tunikler sayesinde birçok organizasyonda bulunmak mümkün olmaktadır.

 

Lefzen

 

Özgün detayları ile öne çıkan Lefzen markası, tunikleri ile de bunu göstermektedir. Lefzen tuniklerinin işlemeli kısımları ile bir tuniğin ne kadar gösterişli olacağını da aktarmaktadır. Tunik modelleri boylarına göre çeşitli olabilmektedir. Diz üstünde biten tunikler genellikle etek ile giyilirken, diz altında biten tunikler pantolonlar ile kombin edilebilmektedir. Lefzen markasına ait tunikler bol pantolonlar ile uyum göstermektedir.

 

Salkım Saçak

 

Likralı modelleri ile öne çıkan Salkım Saçak markası, değişik tasarımları da içerisinde bulundurmaktadır. Çeşitli tunik tasarımlarını da geliştiren Salkım Saçak, tunik markaları içerisinde kendini ayırmaktadır. Fiyat olarak da uygun görülen tunikler şık ve spor olunabileceğinin kanıtı niteliğindedir.

 

Al Marah

 

Muhafazakar giyimde büyük bir yeri olan tuniklerin, çeşitli modelleri bulunmaktadır. Al Marah markasına ait tuniklerinde çeşitlilik gösterdiği görülmektedir. Renk ve tasarım çeşitliliği olan markanın, fiyat olarak da bütçeleri sarsmayacağı söylenebilir.

 

Selma Sarı

 

Püskül detaylarının ön planda olduğu Selma Sarı tunikleri, şıklığa önem veren kadınların tercih edeceği cinsten tuniklerdir. Bedene tam oturan kalıpta tuniklerin iyi bir görünüm sağladığı da söylenmektedir. Renk skalasının geniş olduğu tunikler herkese hitap etmektedir.

 

Hazem

 

Düğün, kına, nişan, mezuniyet gibi organizasyonlarda giyilebilecek tunik modellerine sahip olan Hazem markası, kol detaylarının ön plana çıktığı tasarımlara sahiptir. Tuniklerin özel davetlerde de giyilebileceğinin kanıtı niteliğindedir. Hazem tuniklerin şık ve modern görünümleri, muhafazakar hanımların tercihleri arasındadır.

 

Fahrunnisa

 

Gün içerisinde koşturan hanımların aradığı tuniklere sahip olan Fahrunnisa markası, rahat ve konforlu tuniklere sahiptir. Aynı zamanda rahat oluşunun yanında şık da görünmektedir.