En Trend Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

tesettür abiyeEn trend abiye çeşitleri arasında tüllü abiyeler bulunmaktadır. Tüllü abiyeler kadınların estetik bir görünüme ulaşmasının en kolay yollarından biri olarak görünmektedir. Moda tasarımcılarının da en çok tavsiye ettiği modellerin renkleri ise açık renklerden oluşmaktadır. Tesettür abiye tercihinde bulunacak olan kadınların renk tercihi oldukça önemlidir. Bir davete gidecek olan kadının asil bir görünüme sahip olmasını sağlayan tercih edilecek olan renktir. En popüler renkler arasında ise turkuaz rengi bulunmaktadır. Turkuaz rengi birçok aksesuarın kadına yakışmasını sağlamakta ve eşarp modelinin de yüz hatlarına yansımasına yardımcı olmaktadır. Diğer trendler arasında ise aşağıya doğru genişleyen abiyeler bulunmaktadır. Ayak bilekleri kısmında hafif geniş olan abiyeler kadınların üzerinde bulunan abiyenin modelini daha çok ön plana çıkarmaktadır. Bu yüzden birçok kadının tercihi bu yöndedir.

 

 Tesettür Abiyelerin En Trend Renkleri Nelerdir?

 

Tesettür modasının trend renkleri mevsimden mevsime değişiklik göstermektedir. Yaz mevsiminde kadınlara önerilen tüllü abiyelerin hepsi açık renklerden oluşmaktadır. Açık renkler kişinin davetlerde daha estetik görünmesini sağlamaktadır. En trend yaz renkleri arasında turkuaz, açık mavi, turuncu ve diğer aykırı tonlara sahip olan renkler bulunmaktadır. Yaz aylarında siyah renk tercih edilecekse abiyenin mutlaka tüllü olması gerekmektedir. Tüllü abiyeler kişinin terlemesine engel olduğundan ve daha açık bir renk görünümüne ulaştırmasından dolayı tavsiye edilmektedir. Bu yüzden birçok kadın siyah renk tercihinde bulunurken, elbise içerisinde bulunan yapının bunaltıcı olmamasına dikkat eder ve buna göre alışveriş yapar.

 

 Tesettür Abiye Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

 

Abiye alışverişi yaparken kadınların en çok yaptığı hatalardan bir tanesi abiyenin kadının bedenine yeterince uyumlu olmamasıdır. Birçok kadın bol tercihinde bulunmaktadır. Asıl yapılması gereken bol ile dar arasındaki ince çizgiyi yakalamaktır. Bol ile dar arasındaki ince çizgiyi yakalamak kişinin tesettür modasına uyumluluk sağlamasına yardımcı olur. Çok bol bir abiye tercihinde bulunan kadın ile ince çizgiyi yakalayan kadın arasındaki fark oldukça büyüktür. Bedenin yanı sıra herkesin tercih etmediği renkleri tercih etmek gerekir. Turuncu hiç kimse tarafından kullanılmayan bir renktir. Buna benzer tonlar tercih edilirse kusursuz ve farklı bir görünüme ulaşmak mümkündür.