En Sık Trend Olan Tesettür Elbise Modelleri Hangileridir?

tesettür elbiseTesettür giyim dünyasında yaz ve kış mevsimi sezonlarında en çok tercih edilen kıyafetlerin başında yer alması ile dikkat çeken tesettür elbise modelleri, hem çok rahat olan kullanımı hem de kombin oluştururken sağladığı kolaylık ile en çok kullanılan tesettür kıyafet olmaktadır. Günümüzde tesettür dünyası içinde yer alan moda tasarımcıları her kadının zevkine uygun çok şık ve gösterişli elbise modelleri üretmektedir. Üretilen bazı modeller çıktığı sezonda trend olarak anılmaktadır. Bunun yanında bir takım modeller ise her sezonda yer almasına rağmen, hep trend olarak kalabilmeyi başarmaktadır. Bu modellere göz atmak gerekirse, şu şekilde sıralanabilinir:

 

 Çiçek Desenli Elbise Modelleri

 

Hali hazırda çiçek desenli tasarımlar modacıların vazgeçilmezi konumunda yer almaktadır. Tesettür elbise modellerinde ise kloş olarak tasarlanan etek kesimi, volanlı bir görünüm oluşturmaktadır ve çok şık gözükmektedir. Kombin kolaylığı olarak, çiçek desenli elbise modelleri tercih ederken eşarp ve ayakkabı renginizi aynı seçebilirsiniz. Çiçek desenli elbise modellerinde dilediğiniz rengi kolaylıkla bulabilirsiniz ve düğün, kına gecesi ve nişan gibi özel etkinliklerde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 

 Fırfır Kollu Elbise Modelleri

 

Özel gün ve davetler için en iyi alternatiflerden biri olarak gözüken, şifon kumaş ile tasarlanmış fırfır kollu elbise modelleri, bulunduğunuz her ortamda şık olmanızı garanti eden her sezonun trendleri arasında yer alan bir modeldir. Tasarımında uçuşan kumaş kullanılan elbise modelleri, fırfır kol detayı ile şıklığa şıklık katmaktadır. En çok trend olan renkleri ise somon, bebek mavisi, gül kurusu ve kırmızıdır.

 

 Balon Kollu Elbise Modelleri

 

Balon kollu tasarımlar deyince kadınların aklına ilk olarak filmlerde yer alan kraliyet kıyafetleri gelmektedir. Fakat günümüzde artık bu model çok şık tercih edilmektedir. Kadınlar arasında en sık kullanıldığı alan ise gündelik yaşamdır. Balon kol detayına sahip modeller, elbiseye çok farklı bir hava katmaktadır. Bu sebeple her sezon trend olan modeller arasında yer almaktadır. En çok tercih edilen renkleri ise pudra, gül kurusu, mint yeşili, mor ve mürdümdür. Günümüz tesettür moda dünyasında en sık trend ve popüler olan elbise modellerinin başında bu modeller yer almaktadır.