En Popüler Tesettür İkili Takım Modelleri Hangileridir?

tesettür ikili takımTesettür giyimde kombin yapmak bir daha zorlu olabilmektedir. Bunun sebebi her parçanın ayrı üretiliyor oluşudur. Özellikle abiye giyilmesi gerektiğinde abiye ürünleri bir araya getirmek tahmin edildiğinden çok daha zorlu olabilmektedir. Bu noktada devreye giren zariftesettur.com ürünleri kombin yapmak derdini tamamen ortadan kaldırmaktadır. Burada satılan tesettür ikili takım modelleri sayesinde herkes şık olabilmekte ve günlük giyim dahil her alanda kombin yapma derdi olmamaktadır. Bu durum özel günler içinde geçerlidir. Abiye tesettür ikili takım modelleri her yaş grubuna hitap etmektedir. Bu denli avantajlı olan ürünler son derece çeşitlidir. Sitede satışa sunulan popüler ürünler aşağıdaki gibidir.

 

 Dantel Detay İkili Takım Elbiseler

 

Dantel detaylı tesettür ikili takım modelleri özel likralı kumaştan üretilmektedir. Bu tarz takımlar yeni sezona aittir ve renk anlamında çeşitlilik göstermektedir. Bu takımların en büyük avantajı kendinden kombinli olmasıdır. Her türlü özel güne uyum sağlayan dantel detaylı takımlar abiye seçiminde zorlanan tesettürlü kadınlar için idealdir. Ürün ipek eşarplar ile bir arada kullanıldığında çok daha stil duracaktır.

 

 Dijital baskılı ikili takımlar

 

Dijital baskı bu sezonun en trend baskı çeşitlerinden bir tanesidir. Bu denli popüler olan bu desenler tesettür giyimde de sıklıkla kullanılmaktadır. Buna en iyi örnek dijital baskılı tesettür ikili takım modelleridir. Bu ürünler tunikten ve hırkadan oluşan takım ürünlerdendir. Hırkası isteğe bağlı olarak kemerle ya da tek başına kullanılabilmektedir. Ürünün dijital baskılı olan kısmı hırkanın altına giyilen tuniktir. Hırka genellikle düz renkte olmaktadır.

 

 Yeleği şal yaka ikili takım modelleri

 

Yelek ve tunikten oluşan bu ikili takımlarda son derece popülerdir. Uzun kollu ve volan detaylı tunik ile şal yaka yelek bir araya geldiğinde çok şık bir tesettür kombin elde edilmiş olacaktır. Ürünün en önemli özelliği yeleğinin yaka kısmıdır. Yaka kısmı gösterişli duran yelekte ki bu detay kombine hareket ve dinamiklik katan detaylardan bir tanesidir. Ürün dar ya da boru paça kumaş pantolonlar ile kombin yapıldığında çok şık duracaktır. Bu ürün dahil daha birçok ikili takım modellerine zariftesettur.com adresinden ulaşılması mümkündür.