En Çarppıcı Kombinler İçin Stil Önerileri

tesettür giyimYaz aylarının gelmesiyle sokakların rengârenk kombinlerle canlanmaya başlaması bir oldu ve modaseverler en iddialı kombinlerini sergilemeye başladılar. Tesettür giyim modasında trendleri takip eden ve görüntüsüne önem veren moda tutkunları, kendilerini en özgür ve en rahat hissedebileceği kombinleri tercih ederken şıklıktan ödün vermek istemediklerini kanıtladılar. Sizin de hem şık hem rahat hissedebileceğiniz, modanın nabzını tutabileceğiniz, en modern kesimlerle tanışabilmeniz için birbirinden faydalı kombin önerilerini sizin için derledik.

 

 Sokak Modasının Vazgeçilmezi Jeanler

 

Farklı görünmeyi seviyor ancak marjinallik çizgisine yaklaşmak istemiyorsanız dolabınızda farklı renklerde düz kesim jeanlerin olması gerektiğini söylemek zor olmayacaktır. Mom jean ya da Boyfriend jeanlar tesettür giyim kombinlerinde fazlaca yer almaya ve günlük giyimde sıklıkla tercih edilmeye başladı. Uzun ve desenli tuniklerin altına ya da tek renk sade kesim tuniklerin altına hatta bol kesim uzun gömleklerin altına dahi tercih edilen bu jeanler, hem şık hem rahat görünebilmek için en kurtarıcı parçalardan biri. Espadriller, babetler ya da kısa topuklu sandeletlerle kombinlendiğinde bambaşka çizgilere taşınabilen bu parçalar, bu yaz sizin de tercihleriniz arasında bulunabilir.

 

 Uzun Yeleklerle Şıklığın Altına İmzanızı Atın

 

Hem şık hem pratik olmak, kombinlerken zorlanmamak ve risk almamak sizin için önemliyse davetlerde ve özel günlerde sizi oldukça rahatlatacak parçaların başında uzun yelekler gelecektir. Tek renk ve düz kesim olan ve beli kemerli de kullanılabilen bu yelekler altına giyeceğiniz kumaş ya da keten pantolonla sizi çok kısa sürede ve kolaylıkla son derece şık bir görüntüye kavuşturacak. siyah ya da beyaz gömlekler de en rahat tesettür giyim kombininizi yapabilir ve bileziklerle kıyafetinizi hareketlendirebilirsiniz.

 

Hareketli ve Canlı Görünmeyi Sevenler Ruhunu Bu Parçalarla Yansıtacak

Bu sezonun en gözde parçaları şüphesiz volanlar oldu. Her renk ve desende kıyafete eklenen volanlar, kombini sıradanlıktan sıyırıp canlı ve modern bir çizgiye taşıdığından, her zevke hitap edebilecek son derece kurtarıcı parçalar oldu bizim için. Etek uçlarına, yakalara ya da kollara eklenen volanlı elbiseler ya da gömlekler ile enerjinizi görüntünüze yansıtabilir ve tarzınızı moda takipçilerine gösterebilirsiniz. Hem günlük kullanıma hem de özel günlere son derece uyumlu olan bu parçalar bu sezon vazgeçilmeziniz olacak.