Elbise Modelleri Ve Mevsimler

Aysema Elbise - Mint - AhunisaBirbirinden şık ve gösterişli elbise modellerini incelemek artık online kataloglar sayesinde çok daha kolay. Her modelin farklı modelleri, modellerin farklı kesimleri, süslemeli ve sade modeller derken çeşitlilik artarak gidiyor. İşin uzmanı tasarımcıların yılların verdiği tecrübe ve kalite anlayışından gelen becerileri tesettür elbise modelleri ile birleşiyor.

 

 Sezonluk Tesettür Elbise Modelleri

 

Yazlık ve kışlık tesettür elbise modelleri gibi sezonluk modeller de hanımlar tarafından yoğun bir ilgi görüyor. Mevsim geçişlerinde kullanılan sezonluk elbiselerin diğer türlerden ayrıştığı en önemli farklılık üretiminde kullanılan kumaşın özellikleridir. Üşütmeyen ve ya teni yakmayan özellikteki bu modeller hırka ve ya yelek gibi diğer giyim türleri ile kombine edilebildiği gibi sade olarak da kullanılabiliyor.

 

 Yazlık Elbise Modelleri

 

İçinde bulunduğumuz mevsimin etkisiyle mağazalarda ve online kataloglarda birbirinden farklı ve bir o kadar da güzel tesettür elbise modeli görüyoruz. Sezonun başrolünde ise efil efil kumaşları ve canlı desenleri ile beğeni toplayan çiçekli elbise modelleri var. Taban rengine uygun çiçek motifleri ve ya baskı teknolojisi kullanılarak tasarlanan türleri ile oldukça zarif bir görüntü yakalamanızı sağlayan bu modelin elbiseden farklı olarak gömlek ve etek seçenekleri de sizlerin beğenisine sunuluyor.

 

Yazlık modellerin hazırlanmasında koyu renkler kullanılsa da daha çok açık ve canlı renkler tercih ediliyor. Bunun en önemli nedeni ise koyu renklerin güneş ısısını direk çekmesi. Özellikle beyaz ve krem tonlarla birleştirilen canlı renkler elbiselere enerji ve farklı bir hava katıyor. Hareketli modelleri sade ayakkabılar ve ya başörtü modelleri tamamlarken, sade modeller de spor ayakkabılar ve ya sandaletlerle hareket kazanabiliyor.

 

 Elbiselerde Sıcak Kış Renkleri

 

Elbiselerde kullanılan yünlü, kadife ve ya kaşe kumaşlar kahve ve bordonun sıcak tonları ile birleşerek kış aylarında içimizi ısıtıyor. Bu tür kumaşların güneş ışınlarını kendine çektiğini yukarıda belirmiştik. İşte bu özellik kışlık elbise modellerinin tasarımında kıyafetlerin bizi sıcak tutması için kullanılmaktadır.

 

Her sezona uygun elbise çeşitlerini ve yaz ve kış aylarının gözde modellerini görmek için giyim sitemizi ziyaret edin her mevsimin en şık bayanı siz olun.