Ekstra Bol Tesettür Elbise Kombini Modelleri

 

Sezen Ä°ncili Elbise Fuşya - RabeysaVücuda değmeyen, yok gibi kumaşlardan yapılmış olan, ekstra bol elbiseler, 2018 yılının moda trendleri arasında yer alıyor. Aşırıcı sıcaklarda, tesettürlü hanımlar için kurtarıcı görevi gören bu elbiseler, doğru kombinlendiği zaman, gündüz ve gece gezmelerinde, her türlü yerde son derece şık görüntüleri ile giyilebilir oluyor. Özgürlüğünü ilan etmiş gibi duran, tesettür elbise modelleri, akışkan kumaşları ile, tesettürlü hanımların hizmetinde.

 

Pamuklu grubuna giren poplin kumaşlardan yapılmakta olan bu elbiselerin, kumaş yapıları nedeni ile serinletici özellikleri var. Sıcak günlerde ferahlatan bu tarz elbiseler, gömlek tarzında dikilmişler. Hem kumaşı, hem de modeli açısından dolapların vazgeçilmezi olan, poplin gömlek elbiseler, günlük rahat kullanım için son derece ideal. Çiçekli ve çizgili desenleri bulunan gömlek elbiseler, daha çok pembe ve mavinin tonlarında çalışılmış. Hasır sandalet, hasır çanta, keten ve pamuklu şallar ile kullanıldığı zaman olağanüstü bir şıklık sergilemekte olan, bol gömlek elbiseler, günlük kullanım için çok ideal görünüyor.

 

 Etnik Görünüme Sahip, Çini Desenli, Ekstra Bol Elbiseler

 

Etnik görünüme sahip olan, çini desenli elbiseler, ipek krep kumaşlardan tasarlanıyor. Bu kumaşlar, tesettürlü hanımlara, kavurucu yaz sıcaklarında, ekstra bir ferahlık sağlayacak. Şıklık düzeyi yüksek olan bu elbiseler, sivri burun, bağcıklı espadril, çok küçük çapraz askılı çanta ve ipek, ince yazlık eşarplar ile kombine edildiğinde, şıklığı göz kamaştırıcı olacaktır.

 

 Puantiyeli, Ekstra Bol Elbiseler

 

Bohem bir görüntüye sahip olan bu elbiseler, pamuk, şifon, koton ve ipek kumaşlar ile yapılıyor. Püsküllü yaka bağları, fırfırlı etekleri ve polka noktası ile tasarlanan bu elbiselere retro tarzdaki puantiyeler eşlik ediyor. Bu elbiseler bohem stil aksesuarlarla çok hoş bir görünüm kazanıyor. Kahve, turuncu, siyah ve yeşil tonlarda olan püsküllü kolyeler, büyük boylardaki çantalar ve sandaletler ile, elbiseler inanılmaz şık bir görüntüye kavuşuyor.

 

 Kilim Desenli, Ekstra Bol Elbiseler

 

Sepet çantalar ile kullanıldığında kendisini daha güzel gösterecek olan bu kilim desenli, bol elbiseler, buram buram Anadolu kokuyor.

 

 Bağcıklı Ekstra Bol Elbiseler

 

Bohem tarzda püsküllerle süslenmiş olan bu bol elbiselerin, yaka fiyonkları çok çarpıcı görünüyor. Pudra renkli olanları çok hoş duran bağcıklı elbiseler, siyah sandalet, siyah şal ve sandalet ile kombine edildiği zaman, bir şıklık abidesi haline geliyor.

 

Bir cevap yazın