Diğer Giysiler İle Tesettür Abiyeler Arasındaki Fark Nedir?

Eteği Pileli inci Abiye - Gri - FahrunnisaAslına bakılırsa bu konuda birçok farklılığı söylemek mümkündür. Bunlar içerisinde ilk olarak elbette görsel açıdan sunduğu şıklıktır. Bütün hanımlar bilir ki özel bir organizasyon veya davete giderken tercih edilecek olan ilk seçenek tesettür abiye modelleri olur. Zira görseli ile birlikte şatafatlı görünüşü kapsamında farklı konseptler eşliğinde gidilecek organizasyonlara hemen uyum sağlayacak giyim çeşitleridir. Ne de olsa hanımlar katıldıkları böylesi yerlerden her daim şık bir izlenim yaratmak ister ve bu güzel görünümü eğlence boyunca sürmesini ister. Ancak diğer giysiler ise genel çerçevede günlük olarak da tercih edilebilmektedir.

 

Birbirinden farklı seçenekler dahilinde üretimleri gerçekleştirilen abiyeler ise, bu konuda herhangi bir şekilde günlük olarak tercih edilmezler. Zira birbirinden değişik desen ve aksesuarları eşliğinde günlük olarak dışarı çıkıldığında çok fazla dikkat çeker. O yüzden üretim hattından itibaren tamamen daveti organizasyonlar adına özel konseptler kapsamında bu giysiler hazırlanmaktadır.

 

 Tesettür abiyeleri farklılığı

 

Daha şık bir görünüm yakalamak ve özel bir izlenim ortaya çıkarabilmek için hanımlar genel çerçevede tesettür abiye modellerini tercih ederler. Ancak günümüzde son dönemlerde sadece özel davet ve organizasyonlar için değil, aynı zamanda arkadaşlarla dışarı çıkarken veya misafirliğe giderken dahi seçim yapılacak modeller ön plana çıkabilmektedir. Çünkü moda uzmanları son dönemlerde bu durumu da almak suretiyle daha sade bir izlenim yaratacak ama aynı zamanda da abiye olduğunu gösterecek tasarım kesimleri altında hazırlanmış modelleri piyasaya sunmaktadır. Bu bağlamda çok uygun fiyatlar ile tercih edilecek olan birbirinden güzel abiyeler, kişisel tercihler kapsamında seçim yapılarak site bünyesinden çok uygun fiyatlar ile elde edilebilir.

 

 Şık seçenekler dahilinde birbirinden güzel abiyeler

 

Özellikle tesettür abiye modellerindeki en büyük farklılıklardan biri de üzerindeki değişik desen ve aksesuarlardır. Bu bağlamda doğrudan özel davet organizasyonları için hazırlandıklarından dolayı çok daha gösterişli bir görünüm altında üretimleri gerçekleştirilmektedir. En çok da düğün veya nişan ile birlikte sünnet gibi birçok değişik organizasyon kapsamında hanımların yaz ayları adına aklına ilk gelen giyim örnekleridir. Tabii abiyelere benzeyen birçok değişik elbise modelleri de günümüzde bulunmaktadır.