Değişik Boylarda Tesettür Kap Modelleri Nasıldır?

 

tesettür kapTesettür kaplarda farklı boylarda modeller bulunmaktadır. Ayak bileğine kadar uzun olan modeller de vardır. Uzun model olan kaplar giyildiğinde iç giyim olarak tercih edilen pantolon ve etek gözükmemektedir. Uzun kap modellerinin dışında bir de ara boy tesettür kap modelleri bulunmaktadır. Tesettür kombin yapılacak olan giysilere göre kap boylarına karar verilmektedir. Eğer içeriden giyilen alt giyim parçası ile tesettür kap rengi uyumlu değil ise giysiyi tamamen kapatması için uzun tesettür kap modelleri tercih edilmelidir.

 

 Spor Giyim Tarzına Hangi Tesettür Kap Modeli Tercih Edilir?

 

Okula giden genç tesettürlü kızlar kap giysilerinin üzerine rahat giyilmesi açısından adeta kurtarıcı olarak kullanılmaktadır. Genellikle uzun tesettür kaplar kot pantolon modelleriyle ve tunikler ile kombin yapılmaya oldukça uygundur. Boru paça likralı kot pantolonlar ile her türlü kap boyu uyum sağmaktadır. Salaş tarzdaki bol paça pantolon modelleri tesettür ara boy kap modelleri ile tamamlayıcı özelliktedir. Çiçek desenli ya da geometrik desenleri olan pantolon modelleri ile sade düz renge sahip olan tesettür kap modelleri tercih edilmelidir.

 

Açık yaka tesettür kap modelleri bisiklet yaka bluzlar ile uyum sağlamaktadır. Kapüşonlu olan kap modelleri denim pantolon ve uzun gömlekler ile harika kombinler sağlamaktadır. Belden kuşaklı bir şekilde tasarlanan ve yan kısımlarında cepleri olan bu kombinler tesettürlü kadınlara sağladığı rahatlığından dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Kot kumaşlardan tasarlanan tesettür kap modellerinde hem uzun boy hem de ara boy alternatifleri bulunmaktadır. Tesettür kap modellerinde bulunan fermuar detayı birçok giyim ile kombin etmeye müsait olmaktadır.

 

 Desenli Ara Boy Tesettür Kap Modelleri Nasıl Kombin Edilir?

 

Klasik giyim tarzını seven tesettürlü kadınlar genellikle desenli kap modellerini tercih etmektedir. Desenli kap modelleri ile düz renk kumaş pantolonlar çok şık uyum sağlamaktadır. Dantel detaya sahip olan tesettür kap modeli yaz mevsiminde sade beyaz renk likralı pantolonlarla kombini yapılmaktadır. Dantelli ara boy tesettür kap modellerinde yeşil, lila, pembe ve siyah en çok tercih edilen renkler arasındadır. Dantelli kap modelleri çıtçıtlı ve hakim yaka şeklindedir. Bu kombine hafif topuklu ayakkabı modeli tercih edilmelidir.