Davetlerde Giyilebilecek Tesettür Elbise Modelleri

Aysema Elbise - Mürdüm - AhunisaYaz mevsiminin gelmesi ile düğün, nişan, mezuniyet gibi birçok organizasyonda giyilebilecek kıyafet arayışı da başlamıştır. Tesettürlü hanımlar için davetler de giyilebilecek çeşitli tesettür elbise modelleri bulunmaktadır.

 

 Abiyeler

 

Genellikle özel günlerde ve gecelerde tercih edilen abiyeler, tesettürlü hanımların vazgeçilmez tercihi olmaktadır. Gösterişli gözükmeyi ve şık olmayı hedefleyen kadınlar davetlerde abiyelere yönelmektedir. Abiye tercihi kadınlar için çok önemlidir. Uygun abiyeyi bulmak da bir o kadar zordur. Tesettür abiyelerinde detaylar daha da önem kazanmaktadır. Hem gösterişli hem de sade olmak tesettürlü kadınların ortak amaçları arasındadır. Minel Aşk markasının abiyeleri tesettürlü kadınların bu isteğini yerine getirmektedir.

 

Renk seçenekleri ile beraber geniş bir imkan sağlamaktadır. Ayrıca abiyelerdeki püskül, taş ve işleme detayları çok daha geniş bir skala oluşturmaktadır. Kadınların çeşitli zevklerine uygun olan Minel Aşk abiyeleri uygun fiyatlarıyla da göz doldurmaktadır. Bir diğer marka da Sümay Moda abiyeleridir. Düğün ve nişan organizasyonları için ideal abiyelere sahip olan marka renkleri ile de beğenilmektedir.

 

Taş ve işleme detayları Sümay Moda abiyelerine bir şıklık kazandırmıştır. Sümay Moda abiyelerin fiyatları da bütçelere uygun niteliktedir. Sade olmayı amaçlayan hanımların tercihi ise AL-MARAH markasının abiye modelleri olacaktır. Nispeten sade ve bir o kadar şık abiyeler; düğün, nişan ve mezuniyet günleri için uygundur.

 

 Takımlar

 

Davetlerin kurtarıcısı niteliğinde olan takımlar modern ve şık bir görünüm sağlamaktadır. Pantolon veya etekle kombinlenen takımlar; özel günlerde modern ve özgün durmaktadır. Abiyeler kadar ağır görünmeyen takımlar, sade ve şık da durmaktadır. Özellikle mezuniyet, kokteyl gibi yaş ortalamasının küçük olduğu davetlerde takımlar tercih edilmektedir. Som Fashion markasına ait takımlar, pantolonlar ile birleştirilerek modern bir görünüm oluşturmuştur. Nikah günlerinde kullanılmaya müsait bu takımların fiyatı da uygundur.

 

Ahunisa markasının takımları da bu özelliklere sahiptir. Çeşitli davetlerde abiyeler gibi ağır kıyafetler giymek istemeyenler için takımlar alternatif olmaktadır. Ahunisa takımları da, geniş renk skalası ile çeşitlilik göstermektedir. Rabeysa markasına ait takımlar da sade ve şık olmayı hedefleyen hanımların tercih edeceği kıyafetlerdendir. Özel davetlerde takımların da şık ve sade olacağı görülmektedir.