Büyük Bedene Sahip Olan Kadınlar İçin Tesettür Kıyafetleri

tesettür büyük bedenKilolu ve büyük bedene sahip olan kapalı bayanlar için, alınacak olan kıyafetler büyük bir sorundur. Alışveriş merkezleri ve mağazaların tek tek gezilmesi durumunda bile istenen özelliklerde elbiselerin bulunması oldukça zordur. İstenen beden bulunsa dahi, renk ya da kaliteli açısından gerekli kıyafetlere ulaşamayan muhafazakâr bayanlar için pek çok farklı ürünlerin yer aldığı tesettür büyük beden çeşitleri satışa sunulmaktadır. Her kesimin isteğine ve zevkine uygun olarak tasarlanmış çok sayıda kumaş pantolon, abiyeler ve tunik çeşitleri farklı fiyatlar üzerinden satışa sunulmaktadır. Bunun yanı sıra büyük bedene sahip olan kadınlar için gömlek ürünleri de satışa çıkmaktadır. İnternet adresi üzerinden kolay şekilde satın alabileceğiniz tunik ürünleri yaklaşık 54 bedene kadar görülmektedir.

 

 Büyük Bedenlere Özel Olarak Üretilen Etek Modelleri

 

Gömlek, eşarp ya da tunik gibi kıyafetler üzerinde kombin yapılacak olan etek çeşitleri, her bedene sahip olan kadınlar için özel tasarımlarda imal edilmektedir. Çeşitli renk seçenekleri ile birlikte satışa sunulmuş olan etekler, 56 bedene kadar ulaşabilmektedir. Bunun yanı sıra daha küçük bedene sahip olan kadınlar için 36 bedenden başlayan etek ürünleri, genel olarak 100 TL’den başlamakta ve 400 TL’ye kadar malzemelerine göre değişkenlik göstermektedir. Siyah, ekru, mavi, gülkurusu ve gri gibi çeşitli renk seçeneklerine sahip olan etekler, isteğe bağlı olarak bluz ile kombin yapılarak özel fiyatlar üzerinden satışa sunulabilmektedir.

 

 54 Bedene Kadar Ulaşan Pantolon Takımları

 

Daha kapalı giyinmek isteyen muhafazakâr bayanlar arasında kilolu ve büyük bedene sahip olanlar bulunmaktadır. Özellikle tesettür giyimlerde yaz ayların yelek, bluz ve kumaş pantolonlar kombin yapılarak kullanılmaktadır. Ancak büyük bedene sahip olan bayanlar için pantolon bulmak zorlu bir süreçtir. Sunulmakta olan hizmetler sayesinde ne uygun fiyatlar üzerinden piyasaya sürülen tesettür büyük beden pantolon takımları, 36’dan başlamakta ve 54 bedene kadar görülmektedir. Alacak olduğunuz tüm ürünler, site hizmetleri sayesinde ücretsiz kargo ile adresinize kadar ulaştırılmaktadır. Bunun yanı sıra kargo takip ayrıcalıkları ile satışa sunulan tüm ürünler için site üzerinde kombin yapmanız konusunda bilgilendirmeler de yapılmaktadır. Bu sayede, yorulmadan ve kısa süre içerisinde istediğiniz bedene kadar olan ürünlere uygun fiyatlar üzerinden ulaşmanız sağlanmaktadır.