Büyük Beden Tesettürde Hangi Modeller Moda?

büyük beden tesettürBüyük beden giyen tesettürlü bayanlar için kıyafet seçimi artık kâbus olmaktan çıkıyor. Bu senenin tesettür şıklığında büyük beden de nasibini aldı. Elbiselerden kombinlere, etek ceket takımından abiyeye varana kadar en yeni trendler vitrinlerdeki yerini alırken sizlere de şıklığın keyfini çıkarmak kalıyor.

 

Artık büyük beden giyinen bayanların kendini mutlu hissetmesini sağlayacak kalitede ve şıklıkta seçimler mevcut. Sizde büyük beden tesettür dünyasına göz gezdirirseniz bu senenin yeni trendleri ile kendinizi uygun parçaları muhakkak bulursunuz.

 

 DÜĞÜN SEZONU ŞIKLIĞI: ABİYELER

 

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğünler de artış göstermeye başlıyor. Bu artışla birlikte her düğün için hem muhafazakar ölçülere uyum sağlayan hem de beden ölçülerinize uygun olan abiyeleri bulmak da adeta bir kabusa dönüşebiliyor. Ancak artık bu kabus geride kaldı. Yepyeni modeller sizleri bekliyor.

 

Örneğin göğüs taşlı modeller, geniş göğüs ölçülerine sahip olan bayanlarda bu bölgeyi kamufle etme konusunda oldukça etkili. Ayrıca basen bölgesini kamufle etmek için de belden dar olup aşağı doğru hafifçe genişleyen abiyeleri tercih edebilirsiniz. Bunun dışında pelerinli modeller de hatlarınızı kapatma husunda oldukça etkili olurken fazla kiloları da kamufle edebiliyor.

 

Bu elbiseler topuklu ya da sitelletto ayakkabı modelleri ile kombin edildiği zaman gecenin gözdesi olabilme şansını yakalıyorsunuz. Bu yaz genç büyük beden tesettürlü bayanlar, çan modelleri tercih ederken orta yaş genellikle şifon yelek modellerini tercih ediyor. Bu senenin en yeni parçalarından biri olan Arıkan marka kullanmış olduğu gipür ve çiçek işlemeleri ile adeta göz dolduruyor.

 

 TESETTÜRÜN EN KULLANIŞLI PARÇASI: BÜYÜK BEDEN TUNİK

 

Büyük beden ya da normal beden giyen tesettürlü bayanların en gözde parçası tuniklerdir. Bunun en önemli sebebi modern çizgiler sunarken aynı zamanda vücut hatlarını kapatmaya elverişli olan görüntüsüdür. Birçok marka artık büyük beden tesettür tunik üretiminde geniş ama modern parçaları ön plana çıkarıyor. Böylece giymiş olduğunuz büyük beden tesettür pantolon içinde kendinizi rahat hissederken tunik şıklığı ve rahatlığından da destek alıyorsunuz.

 

Geniş tunikler dar paça kot pantolonla dahi kullanıma oldukça elverişlidir. Özellikle yaz sezonunda gardıropların vazgeçilmez parçası olan pudra tunikler önden dizlere kadar kısa arkadan tam boy olan yakalı modellerde adeta şıklığınızı tamamlıyor. Günlük hayatta tercih edilebilen bu parça özel davetlerin de vazgeçilmezlerinden biri olarak görülmektedir.