Büyük Beden Tesettür Takımlarda Bu Yılın Modelleri

 

Elisa Elbise - Saks - Sümay ModaKıyafet alışverişlerinde bulunurken sıklıkla karşılaşılan problemlerin başında istenilen ölçü aralığına sahip ürünlerin bulunamaması gelmektedir. Özellikle takım alımında yaşanan böylesi durumlarda ise genellikle beğenilen üründen vazgeçilmektedir. Bu da kişilerde mutsuzluğa sebebiyet vererek olumsuz bir ruh hali oluşturabilmektedir.

 

Oysa 2018’in en gözde tasarımlara sahip onlarca çeşit modelde ürünler ile artık bu konular sorun olmaktan çıkmaktadır. Fahrunnisa, Eda Ertunç, Minel Aşk, Nurbanu Kural, Sümeyra Aksu ve Amine Hüma gibi seçkin markaların yeni sezon koleksiyonları ile her zevke ve beğeniye uygun büyük beden tesettür takımları tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

 

 Tunik ve Pantolonun Eşsiz Uyumu

 

Son zamanlarda en çok öne çıkan bu kategorideki modeller arasında ise tunik ve pantolondan oluşan kombinler olmaktadır. Beyaz kumaş pantolonlarla adeta bütünleşen taba, pudra, kiremit ve indigo renklerindeki tunikler göz kamaştırıcı ihtişamı ile karşımıza çıkmaktadır.

 

Her iki yandan yırtmaçlara sahip olan bu tasarımlar, aynı zamanda kollarında ve alt kısımlarında yer alan saçakları ile farklı tarzlar oluşturmaktadır. Taşlı veya figürlü kolyeler ile desteklenerek son derece zarif görünümler sağlayan bu kıyafetler, açık renkte giyilecek topuklu stiletto ayakkabılar veya babetlerle de iyi bir uyum yakalayabilmektedir.

 

 Kişisel Tarzların Ortaya Koyulması Adına Üçlü Alternatifler

 

Geniş ölçülere sahip olmasına rağmen vücut hatlarını belli etmeyen kumaş kesimine sahip üçlü takımların da öne çıktığı bu yılda, pudra, haki, gri, bebe mavisi, mürdüm olmak üzere çeşitli renkteki ceketler alternatifler arasında yer almaktadır.

 

Aynı renkte dizayn edilmiş olan pantolonlarla kombinlenen bu ürünler, canlı ve ışıltılı görünümler sağlamaktadır. Ayrıca pantolonunun alt kısma doğru genişleyen kumaş kesiminde olması, ferah ve havadar bir yapı kazandırmaktadır. Ceketin içerisine giyilen beyaz veya krem renkteki bluzun da ayrı bir güzellik ortaya koyduğu bu üçlüler, gündelik kullanımların yanında klasik giyinmeyi seven bayanların da en sevdiği takımlar arasında yer almaktadır.

 

 Özel Davetlerde Arzulanan Şıklık

 

Söz, nişan, düğün veya mezuniyet gibi özel davet ve organizasyonlarda kişiyi en iyi şekilde temsil etmekte olan en trend modellerden birisi de yelek pantolon takımlarıdır. Siyah, pudra, çağla yeşili ve bordo üretimlerdeki bu kıyafetler, 36-54 ölçülerinde rahatlıkla bulunabilmektedir. Bol kesim pantolonlar ve içine giyilmekte olan volan kol bluzlar ile oldukça şık ve modern görünümler elde edilebilmektedir.