Büyük Beden Tesettür Takımlar Ve Diğer Ürünler

 

büyük beden tesettürBedenlerine uygun elbiseler seçmekte güçlük çeken kadınlar için birçok farklı kategoride sunulan büyük beden tesettür ürünleri pazar payı içerisinde sıklıkla talep edilmeye devam etmektedir. Bu ürünlerde çeşitli indirimler de söz konusu olmaktadır.

 

 Büyük Beden Tesettür Takımlar ve Ürün Özellikleri

 

İkili takımlar halinde satılan bazı ürünler kadife kumaşının olanca kalitesini yansıtmaktadır. Sıcak tutması ve yünlü bir yapıya ev sahipliği yapması nedeniyle sonbahar ve kış giyimleri için uygundur. Lacivert, pembe ve de pudra gibi alternatif renk seçenekleri tamamen isteğe ve ihtiyaca bağlı olarak seçilebilir. 54 ve 56 bedene kadar uzanan geniş beden tablosu ile birlikte kadınlar bu ürünleri kendi bedenlerine uygun olarak seçebilir ve online olarak siparişlerini verebilir. Düz tasarımlı ve sade yapılarıyla bu ürünler özellikle minimal tarzda giyinmeyi seven müşteri kitleleri için idealdir. İkili olduğu gibi üçlü takımlar halinde satılan ürünler de mevcuttur. Bu paketlerde aynı anda üç ürün satıldığı için fiyatlarda hayli büyük oranlarda indirime gidilmektedir.

 

 Büyük Beden Tesettür Elbise Seçenekleri

 

Düğünlerde ve nişanlarda sıklıkla tercih edilen tesettür elbise ürünleri artık büyük beden ayrıcalığı ile birlikte kataloglarda ve vitrinlerde yeni sahiplerini beklemektedir. En popüler ürün modelleri arasında yarasa kollu kadife elbiseler gelmektedir. Esnek ve rahat giyimin de öncüsü kabul edilen bu elbiseler çeşitli inciler ve kolye aksesuarları ile birlikte kombin yapılarak da tercih edilebilir. Yelek görünümlü süet elbiseler de bu kategorinin bir diğerini kolunu oluşturuyor. Son derece orijinal ve özgür çağrışımlara imza atan bu ürünler özellikle orta yaşlı müşteri kitlesi için uygundur. Yelek görünümlü olduğu için giyilip çıkarılması da son derece pratiktir.

 

 Büyük Beden Tesettür Abiye Seçenekleri

 

Avrupai bir hava taşıyan büyük beden tesettür abiyeler bu kategoride yer alıyor. Koyu renk sevenler için lacivert, mürdüm, bordo ve siyah gibi renkler seçenekler halinde sunuluyor. Aynı zamanda ekru, somon ve de narçiçeği gibi son derece nadide renkleri de bu ürünlerde görmek mümkün. Gelincik abiye adı verilen ve en az gelinlik kadar gösterişli olan modeller de kataloglarda bulunuyor.