Büyük Beden Tesettür Modası

 

büyük beden tesettürBu sezon da en şık renk seçenekleri ile ve modelleri ile vitrinlerdeki yerini alan büyük beden tesettür modelleri dikkatleri çekmeye başladı. Günlük hayatta ya da özel gün ve gecelerde size şıklık katacak büyük beden modellerde ürün yelpazesi de sınırsızdır. Büyük bedende bu sezon koyu renkler baskın nitelik göstermeye başladı. Geçen sezon daha açık renkler etki gösterirken bu sezon koyu renge geçilmesi oldukça büyük farklar ortaya çıkardı. Stil sahibi olan ve tarzından ödün vermeyen kadınlar binlerce renk model ve çeşit mevcuttur. Kategori içinde dilediğinizi seçme ve yeni kombin seçenekleri oluşturma şansına da sahip olmanın öz güvenini yaşayabilirsiniz.

 

 Büyük Beden Ürünlerde Kadife Şıklığı

 

Son dönemlerde kadifenin dikkat çeken şıklığı büyük beden tesettür ürünlerinde de kendini göstermeye devam ediyor. Kadife inci detay ile birleşen modeller binlerce renk seçeneği ile vitrinlerdeki yerini almış bulunmaktadır. Kadife kombin parçalar oldukça şık bir görüntü ortaya çıkarırken, kendi elinizle de kombin yapmaya müsait parçalar olduğu inkar edilemez bir gerçektir. Özellikle kadife elbise modelleri bu sezon özel gün ve gecelerde tercih edilen şık detaylardan biri olacak gibi duruyor. Ölçüler tüm kadınlar için uygun standartlarda olup şık bir görüntü oluşturmaktadır. Kadifede bu sezon haki yeşili ve bordo moda akımı içindeki sağlam yerini daha da sağlamlaştırmaya devam ediyor.

 

 Özel Gecelerde Abiye Şıklığı

 

Tüm tesettür ürünlerinde olduğu gibi büyük beden ürünlerde de abiye ürün yelpazesi oldukça geniştir. Her tarza ve her yaşa uygun oldukça çok model ve renkte abiye modeli mevcuttur. Özellikle mavinin ve pudranın hakim olduğu abiye modellerinde stil sahibi bayanlar tarafından genellikle çan modeller sıklıkla tercih edilmektedir. Bu model genelde vücut hatlarını daha kibar ve standartlar ölçüsünde göstermektedir. Bulunduğunuz ortamda şıklığa ve göz alıcı bir güzelliğe sahip olmak istiyorsanız kategorimizde yer alan birbirinden şık ve uygun fiyat garantisi veren modellere göz atabilirsiniz. Düğün, nişan, kına, söz gibi organizasyonlarda özel gününüze renk katacak modeller Zarif Tesettür büyük beden seçenekleri ile sadece bir tık uzağınızdadır.