Büyük Beden Tesettür Kıyafetlerinde Renklerin Önemi Nedir?

Sude Abiye - Buz Mavisi - Sümeyra AksuKilo sorunu yaşayan tesettürlü bayanların kıyafetlerinde ki renkler büyük önem taşımaktadır. Doğru renkler ile istenilenden çok daha zayıf ve şık görünmek mümkündür. Kilo sorunu yaşayan bütün bayanların bölgesel olarak çok daha ön planda kalan tarafları vardır. Bu bölgeler için mutlaka koyu renkler tercih edilmelidir. Bu şekilde giyinmek makyaj tekniği ile de birbirine benzemektedir. Sorunlu olarak görülen bölgeler koyu tonlar ile geri plana, daha düz olan bölgeler ise canlı renkler ile ön plana çıkarılmalıdır. Bu şekilde giyinmek çok daha şık olmanıza yardımcı olacaktır. Renklendirmelerin doğru yapılması her anınızda şık olmanızı sağlar ve fotoğraflarda çok daha güzel çıkmanız için yardımcı olur.

 

 Büyük Beden Kıyafetler Nereden Satılıyor?

 

Büyük beden kıyafetlere ihtiyaç duyan tüm bayanlar aynı sorunları yaşıyor. Mağaza satışlarında bedenler standart ya da belirli kalıplarda oluyor. Bu durumda fazlası ile zor ve psikolojik açıdan sorun yaşanmasına sebebiyet veriyor. Bu soruna çözüm olmak için bazı firmalar online olarak büyük beden tesettür kıyafetleri satıyor. Bu firmalara internet üzerinden ulaşım sağlamak ve alışveriş yapmak mümkündür. Aranılan her beden ve her ürün bu firmalarda rahatlık ile bulunabilir. Bu durumun yanı sıra alışverişler için feda edilen uzun zamanlara da gerek kalmayacaktır. Dakikalar için istenilen ürünler bulunabilir ve satın alınabilir. Yapılan kampanya ve indirimler ile nakit tasarrufu da sağlayacaktır.

 

 Büyük Beden Kıyafetler İle Eşarp Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettürlü bayanlar sıklık ile yaptıkları hataların en başında gelenlerden biriside yanlış eşarp kullanımıdır. Eşarplar kıyafetleri tamamlayan parçalardır ve doğru şekilde kullanımı yapılmalıdır. Öncelik olarak eşarp bombeleri kilo sorunu yaşayan bayanlar için tehlike oluşturmaktadır. Bombeler mümkün olduğu kadar düşük ve abartıdan uzak olmalıdır. Bu durum dışında ise, sıkı sıkı bağlanmış eşarplar da sıkıştırılmış bir görüntü oluşturur.

 

Genel anlamı ile bakıldığında vücudun üzerinde kalan kısım küçük durur ve orantısız bir görüntüye neden olur. Bu neden ile kilo sorunu yaşayan bayanlar eşarpları kalıplı ve sıkı yapmamalıdırlar. Üzerlerine tercih ettikleri gibi salaş ve rahat eşarp modelleri terci etmelidir. Aynı şekilde bone eşarplarda uygun değildir. Şal kullanımı en doğrusu olacaktır.