Büyük Beden Tesettür Kıyafetleri Zarif Tesettür’de

Fileli Elbise - Siyah - Amine HümaTesettür kıyafetlerinin genel olarak bulunması zordur. Büyük beden kıyafetlere ihtiyacı olan kişiler için kıyafet bulmak çok daha zor olmaktadır. Bu kıyafetlerin mağazalarda satış önceliği olmamaktadır. Bu neden ile mağazalarda zaman kaybetmenin ve yorulmanın gereksiz olduğu söylenebilir. Büyük beden tesettür kıyafetleri için online siteler tercih edilmelidir. Bu sitelerde büyük beden her kıyafet bulunabilir ve kolay şekilde satın alınabilir.

 

 Büyük Beden Tesettür Kıyafetleri İle Nasıl Kombinler Yapılmalıdır?

 

Büyük beden kıyafetler ile şık görünmek için doğru kombin yapmak gerekir. Büyük beden kıyafetleri alır iken, düz kesimler tercih edilmelidir. Genişleyen yani A kesim modeller, çok daha kilolu gösterir. Bu neden ile mümkün olduğunca düz kıyafetler kullanılması gerekir. Kısa boylu ve kilolu bayanlar tek parça kıyafetleri tercih etmelidirler. Uzun boylu ve kilolu bayanlar ise, alt üst kombinler yapmalıdırlar. Giyilen kıyafetlerin üzerine düz kesim ve salaş yeleklerde kamuflaj olarak kullanılabilir. Daha estetik bir görüntü olacak ve daha şık görüntüler ortaya çıkacaktır.

 

 Büyük Beden Tesettür Kıyafetleri Neden Pahalıdır?

 

Bayanlar arasında tesettür kıyafetlerinin pahalılığı sürekli olarak sorun haline gelmiştir. Tesettür kıyafetleri, normal giyim tarzı için tasarlanan kıyafetlerden çok daha büyük ürünlerdir. Bu neden ile kumaş ve işçilik daha fazla olur. Bu durumun üzerine bir de büyük beden olması fiyatları çok daha yükseltir. Kullanılan kumaşlar, malzemeler ve işçilik arttıkça ürünlerin fiyatları artar. Bu neden ile kıyafetlerin fiyatları normal karşılanmalıdır. Normal giyim tarzına göre pahalı olduğu doğrudur fakat kendi içinde bakıldığında kıyafetlerin fiyatı pahalı değil, normaldir.

 

 Kilolu Bayanlar Nasıl Türban Yapmalıdır?

 

Kilolu bayanların türban seçimleri yanlış olur ise, kıyafetlerinde şıklığı geri planda kalır. Bu neden ile kıyafetlerin üzerine yapılan türbanlar için doğru modeller tercih edilmelidir. Kilolu bayanlar, yüzlerini çerçeveleyen ve kalıp olan modelleri tercih etmemelidir. Bu genel bakış halinde, vücudun daha geniş ve başın daha küçük görünmesine neden olur. Yapılan türbanlarda dağınık duran şal modelleri tercih edilmelidir. Bombe yüksekliği de mümkün olduğu kadar düşük olmalıdır. Çok yüksek olması, hatalı bir model seçine neden olur ve şık bir görüntü oluşmaz.

 

 

Bir cevap yazın