Büyük Beden Tesettür Kıyafetler Zariftesettur.com’da

 

Yelek Pantolon Takım Pudra - Sure TesettürBüyük beden kıyafetlere ihtiyacı olan tesettürlü bayanlar için alışverişler, eziyet haline gelmektedir. Bedenlerine göre hiçbir kıyafet bulamazlar. Mağazalarda tesettür giyim için çok fazla seçenek sunulmaz. Modeller ve ürünler kısıtlıdır. Bu durumda da büyük beden tesettür kıyafetlerini bulmak imkansız denilecek kadar zordur. Bulunda dahi renk ve model seçenekleri kısıtlıdır. Büyük beden kıyafetler için online satış yapan firmalar tercih edilmelidir. Bu firmaların müşteri potansiyeli tüm ülke genelindedir ve her bayana hitap edebilmek, istedikleri hizmeti sunabilmek için her model ürün ve her ürün için bedende aralıkları geniştir. Bu şekilde aranılan her kıyafet bulunabilir ve satın alınabilir.

 

 Büyük Beden Kıyafetleri Hazır Almanın Avantajları Nelerdir?

 

Büyük beden kıyafetlere ihtiyaç duyan bayanlar, mağazalarda kendilerine uygun olan kıyafetleri bulamadıkları için özel sipariş ile kıyafetler diktirirler. Fakat özel dikim kıyafetler avantajlı değildir. İstenilen kumaş ile bir elbise diktirildiğinde hayal edilen sonucu vermeyebilir. Özel dikim kıyafetler için çok daha yüksek fiyatlar ödenmektedir. Bu durumda bir dezavantajdır. Hazır olan kıyafetler içinden tercihler yapmak her zaman daha mantıklı olacaktır. Maliyet açısından da bakılır ise, daha hesaplı olmaktadır.

 

 Büyük Beden Kıyafetler Alınır İken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Büyük beden kıyafetler geniş bir yelpazededir. Büyük beden denildiğinde, hesap edilecek beden aralığı geniştir. Bu nedenler ile bayanlar ne kadar büyük beden kıyafetler kullanıyor ise, o kadar düz kesimler tercih etmelidir. Kumaş yapısı kaliteli olan, vücut kalıbına girmeyen modeller alınmalıdır. Tüle benzer bol ürünler, kamuflaj olarak kullanılmalıdır. Kıyafetlerin üzerinde mutlaka koyu renklerde yelek tarzı ince ürünler giyilmelidir. Alışverişler yapılır iken de bu uyumu sağlayacak ürünler alınmalıdır. Çok bol kıyafetler yerine, düz kesim olan ürünler tercih edilmelidir.

 

 Büyük Beden Tesettür Kıyafetleri İle Hangi Türbanlar Uyum Sağlar?

 

Kıyafetler ne kadar büyür ise, vücut genelinde baş o kadar küçük kalır. Bu neden ile büyük beden kıyafetler giyen bayanlar, yüzü çevreleyen, fazla bombeli ve kalıplı türbanlar kullanmamalıdır. Yüz ile simetrisi olmayan, az renkli ve dağınık duran modeller tercih edilmelidir. Kullanılan bonelerde eşarplar ile aynı renk olmalıdır. Bu sayede dikkatler bu bölgeye çekilmemiş olur.

 

Bir cevap yazın