Büyük Beden Tesettür Kıyafet Bulmak Zor Mudur?

Üç Boyutlu Abiye Mor - Rana ZenBeden olarak biraz daha büyük ölçülere sahip olan kadınların yaşadığı en büyük sıkıntılardan bir tanesi istedikleri kıyafet tasarımlarını bulamamaktır. Birçok tasarım sadece belli bedenlere göre yapılarak bir grubu mutlu ederken diğer bir grubu üzerdi. Zarif Tesettür bu konuda kadınların tam da istediği ürünleri sunarak mutluluk yaratarak giydirmeyi hedefliyor. Büyük beden tesettür ürünlerinde sadece bir kaç elbise ya da kıyafet üretip yeterli görmeyip birçok modelin yanında değişik kulvarlarda üretimler de yaparak bu alandaki boşluğu en güzel şekli ile doldurmayı başarmıştır. Bu sebeple eskiden büyük beden kıyafet bulmak zor iken hali hazırda hem çok kolay hem de çok keyifli bir hale gelmiştir.

 

 Abiye Modeller

 

Büyük bedenlerin bazı bölgelerini kamufle etmek bazı bölgeleri ise daha ön plana çıkarmak için tercih edecekleri pek çok kıyafet online olarak Zarif Tesettür adresinde bulunabilir. Modellerde kumaşların iddiasının yanında renkler ve tasarımlar da oldukça kaliteli ve benzersizdir. Büyük beden abiye modelinde bir pantolon olan ancak yan kısımlarından bir etek gibi görünen belden sarkan küçük bir sarkıt ayrıntısının asimetrik kesimi ile oldukça farklı bir moda sahip olan bu ürünün üst kısmı klasik ölçülerde bir etekli abiye üstünü andırır yapıda tasarlanmıştır. Kollar düz ve yaka yuvarlak olan bu modelde belde küçük bir kemer görünümü yer alır. Göğüs kısmında gösterili bir kolye görünümü verilmek istendiği için taşlar ile oluşturulmuş bir model vardır. Arka kısımdan bir elbise görünümü bağlanan zarif fiyonk ile tamamlanır.

 

 Tesettür Takımlar, Elbiseler ve Tunikler

 

Sadece abiye ile yetinmeyen platform birbirinden kaliteli ürünleri arasına takımları da eklemiştir. Üçlü ya da ikili takımlarda pantolon ceket ya da tunik pantolon takımları dikkat çeker. Uyum konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmayacak olan bu ürünler farklı giyim ürünleri ile de tek tek de kombin edilebilir. Elbise modellerinde rahatlık ön plandadır ancak şıklıktan da taviz verilmediği görülür. Modellerde hemen hemen her renge yer verildiği için herkese uygun bir ürün bulmak mümkündür. Tunik modelleri de sıradan olmayan, zeki bir tasarımcı elinden çıkmış, maharetli ellerde vücuda gelmiş ürünlerdir.

 

Bir cevap yazın