Büyük Beden Tesettür Giyimde Yenilikler Neler?

büyük beden tesettürHanımlar için büyük beden tesettür giysiler yepyeni kreasyonları ve tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bunun başında abiyeler yer alıyor. Hazır düğün sezonu da açılmışken bu alandaki seri ve kaliteli üretim düğünlerdeki şıklık yarışını da çok daha nitelikli hale getiriyor. Üç boyutlu olarak tasarlanan abiyeler sezona damga vuran büyük beden tesettür giyim türlerinin başında geliyor. Tamamen dalgalı ve hareketli görüntüsü ile hanımlara hem hareket özgürlüğü hem de bambaşka bir şıklık vaat eden bu ürünler indirimli fiyatları ve tamamen özgür görünümleri ile satışa çıkarılmış durumda.

 

Mürdüm ve lacivert gibi karakteristik renkler de abiyelere uyumlu bir şekilde eklenmiş durumda. Hep aynı renkte elbise giyerek düğünlere ve nişan törenlerine katılmaktan sıkılan hanımlar için birçok renk zenginliği de ek seçenekler de arasında mevcut. 36 bedenden başlayan abiyeler 54 bedene kadar çıkıyor. Kendi bedenine uygun abiyeler bulmakta zorlanan; başlı başına beğendiği abiyelerin kendi bedenine uygun ölçülerinde bulamayan hanımlar için her bedene tamı tamına uygun seçenekler de var. Böylece isteyen herkes direkt olarak görüp beğendiği ürünlerin siparişini verebiliyor.

 

Tulum şeklinde olan abiyeler de özellikle açık alanda gerçekleştirilen törenlerde ve serin yerlerde giyilebilecek tarzda. Hem gösterişli hem de korunaklı giyinmek isteyen müşteriler için ideal bir sunum arz ediyor. Gövde kısmı çeşitli taşlar ve inciler ile süslenmiş zümrüt detaylı abiyeler de şıklığın merkezi haline gelmiş durumda. Siyah ve bordo renklerinde pelerinli abiyeler ise genellikle orta yaşlı hanımların alışveriş listelerini doldurmaya devam ediyor. Talep edenler için gülkurusu ve fuşya gibi asil renkler ile özel olarak imal edilmiş elbiseler de alternatif tercihler içerisinde bulunuyor.

 

 Büyük Beden Tesettür Takım Modelleri

 

Pullar ile bezenmiş ve tamamen hanımlara özel olan büyük beden tesettür takımları ilk çıktığı zamanlardan bu yana kendisine büyük bir müşteri kitlesi bulmayı başardı. Hem sportif hem de klasik özelliklerde imal edilen bu takımlar her iki tarza da uygun olarak her müşteri kitlesine sesleniyor. Takımlarda incili ve taşlı modellerde mevcut.

 

Bir cevap yazın