Büyük Beden Tesettür Giyim Modelleri

 

 büyük beden tesettürDüğün ve nişan gibi organizasyonların öncesinde alışverişe çıkan hanımlara özel olarak imal edilmiş büyük beden tesettür ürünlerinin başında abiyeler gelmektedir. Her bedene uygun ölçülere ve standartlara uygun bir şekilde üretilmiş olan bu abiyeler kendi bedenlerine uygun kıyafet bulmakta zorlanan hanımlara geniş bir seçenekler imkanı sunmaktadır. Siyah, lacivert ve mürdüm gibi koyu ve ana renkler ile birlikte arzı endam eden bu modeller ağırbaşlı havası ve kaliteli kumaşı ile birlikte hem gardıropların hem de giyen hanımların çok daha gösterişli olmalarını olanaklı hale getirmektedir. Gövde kısmında altın rengi ile birlikte tasarlanmış olan modelleri de mevcuttur.

 

Bir kere sipariş edildiği takdirde uzun yıllar boyunca kalitesinden ve şıklığından ödün vermeden birçok davette aynı zarafet ile birlikte giyilebilir. Etek kısmı bol olan versiyonları da bu senenin öne çıkan ürünleri arasında yer almaktadır. Aynı zamanda renk seçenekleri arasında gül kurusu ve somon gibi açık renkler de bulunmaktadır. Gelincik abiye adı ile lanse edilen ve bu isimle satışa çıkarılan modeller ise adeta gelinlikler ile yarışacak kadar orijinal tasarımlara ev sahipliği yapmaktadır.

 

Yanında aksesuar olarak çanta ve topuklu ayakkabı gibi ayrıntılar ile birlikte bu abiye ürünleri her yaşta ve her beğenide olan hanımlar için ideal bir konumdadır. Diğer abiye modelleri ise piliseli ve incili olarak ikiye ayrılmaktadır. Piliseli olan abiye modellerinde eteklerdeki hareketlilik incili olan modellerde ise parıltılı ayrıntılar en göze çarpan detayları oluşturur. Hazır olarak aksesuarı ile birlikte abiye satın almak isteyen hanımlar için ise zincir aksesuarı ile birlikte satılan modeller mevcuttur. Kanaviçe abiyeler de gösterişli ve zengin görünümleri ile birlikte dikkat çekmektedir. Tüm bu abiye modellerinin büyük bedenleri kataloglarda yer almaktadır.

 

 Büyük Beden Tesettür Elbise Modelleri

 

Pudra, zümrüt ve bordo gibi alternatif ve iddialı renklere ev sahipliği yapan elbise modelleri büyük beden olarak satışa çıkarılmaktadır. Ne olursa olsun çiçek desenlerinden vazgeçemeyen alıcı kitle için de çeşitli çiçeklerin müthiş bir uyum ile tasarlandığı elbise modelleri yeni sahiplerini uygun fiyatlarla beklemektedir.