Büyük Beden Tesettür Fırsatları

Buğlem Takım - Mavi - Sümay ModaFirmaların büyük beden tesettür alanında getirdiği yenilikler arasında iki temel ayrım söz konusu. Bunlar dantelli elbiseler ve jile tesettür elbise isimleri ile raflardaki yerini alırken yeni sahiplerini bekliyor. Dantelli elbiseler üç katlı bir görüntü elde etmek için ideal bir form sunuyor. Üç katlı olması nedeniyle adeta gelinlikleri andıran bu özel elbiseler düğünlerde ve nişan törenlerinde de sıklıkla giyilebiliyor.

 

Üstelik her bedene uygun olması nedeniyle sadece genç kızlar için değil orta yaşlı hanımlar için de alışveriş listelerinin ilk göz ağrısı olabiliyor. Pudra ve mürdüm gibi son derece özgün esintiler taşıyan elbiseler en uygun fiyatlarda ve kampanya dönemindeki yüzde ellilik indirim oranları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Jile elbiseler ise parlak görüntüleri ile hanımlar için alternatif bir seçki ihtimali doğuruyor. Hızlı kargo seçenekleri ile birlikte temin edilen bu elbiseler uzun ömürlü ve şıklığın merkezi olarak bir değer oluşturmaya hayli hayli yetiyor.

 

Büyük Beden Tesettür Ürünlerinin Avantajları

 

Herhangi bir çekme ve solma etkisine tamamen kapalı olan büyük beden tesettür ürünleri aynı zamanda içerisinde yer alan kumaş kalitesi ile de göz dolduran ürünler arasında. Hem yazın hem de sonbahar aylarında giyilebilecek yönde mevsimlik ve çok yönlü olan bu ürünler indirimli fiyatları ve kampanya fırsatları ile de göz dolduruyor. Önceden büyük beden tesettür kıyafetleri bulmak çok zor iken şimdi 44 bedenden başlayan her çeşit elbise 50 – 52 bedene kadar uzanıyor. Bu sayede hanım müşteriler kendi bedenlerine uygun elbiseler seçmekte ve satın almakta hiçbir güçlük ile karşılaşmıyor. Ürünlerin iade ve değiştirme koşulları da mevcut.

 

Büyük Beden Tesettür Abiyeler

 

Büyük beden reyonunda bulunmakta olan tesettür abiyeler de tıpkı elbiseler gibi kendi içinde ikiye ayrılıyor. Ceketli abiyeler kombin oluşturmak isteyen hanımlar için kolay ve pratik bir çözüm sunuyor. Dantelli abiyeler ise düğünlerde en az gelin kadar şık olmak arzusu taşıyan hanımların bu isteklerine modern ve şık bir şekilde karşılık veriyor. Birbirinden farklı renkte ve tasarımda olan tesettür abiyeler kampanyalı fiyatları ile birlikte alıcılarla buluşuyor.