Büyük Beden Tesettür Alışverişi Nereden Yapılır?

 

Afitap Abiye - Somon - FahrunnisaKilo sorunu yaşayan bayanlar için alışveriş yapmak eziyet haline gelmektedir. Tesettür kıyafetleri üzerine satış yapan mağazaların sayısı azdır. Bu duruma bir de büyük bedenlerin eklenmesi arayışlarının karşılıksız kalmasına yol açmaktadır. Mağazalarda aranılan her ürün bulunamaz ve gereksiz şekilde zaman kaybına neden olur. Bu neden ile bu şekilde zaman kaybı yaşamak yerine, sanal alışverişler ile her anlanmada avantaj elde edilebilir.

 

Sanal satış yapan bazı tesettür firmalarında büyük beden kıyafetlere de yer verilmektedir. Bu sayfalar üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde dakikalar içinde alışveriş yapmak mümkündür. Fiyat açısından da oldukça uygun olmaları bayanların tercih sebepleri arasında ilk sırada olmasına neden olmaktadır. Büyük beden tesettür kıyafetleri için online alışveriş yapmak çok daha karlı olacaktır.

 

 Büyük Beden Kıyafetleri Kullanımında Yapılan Hatalar?

 

Kilo problemi yaşayan bayanlar için siyah renk vazgeçilmezdir. Fakat baştan aşağıya siyah giyinmek yanlış bir seçim olmaktadır. Giyim hatalarında en sık yapılan yanlış bu olmaktadır. Kıyafetler arasında renklendirme yapmak şık ve güzel görünmek için yeterli olacaktır. Bu uygulama makyajlarda yapılan gölgelendirme işlemi ile de benzemektedir. Sorunlu görünen bölgeler koyu renkler ile geride bırakılmalı ve diğer bölgeler renklendirilerek daha ön planda tutulmalıdır. Bu sayede beklenilenden çok daha zayıf görünmekte mümkün olacaktır. Bu durum dışında yapılan eşarplarda sıkı ve kalıplı modeller kullanılmamalıdır. Bu kafa kısmının çok küçük görünmesine ve orantısızlığa neden olacaktır. Salaş eşarp modelleri kullanılmalıdır.

 

 Büyük Beden Bayanlar İçin Giyim Önerileri

 

Büyük beden kıyafetleri giymek zorunda kalan bayanlar için kombin yapmak çok zor olabiliyor. Yapılan kombinler de yanlış parçaların birleşmesi çok daha kötü görüntülere neden olmaktadır. Bu neden ile doğru parçaların kullanılması gerekir. Elbise kullanımı çok daha rahat hissedilmesine yardımcı olacaktır. Üzerine alınacak salaş bir yelekte kusurların gizlenmesine yardımcı olacaktır. Bu durum dışında pantolon üzerine uzun tunikler tercih edilebilir. Üst giyim kısa olacak ise alt giyim için mutlaka sert kumaşlı etekler tercih edilmelidir. Bu şekilde giyinmek kiloları mümkün olduğu kadar gizleyecek ve daha zayıf görünmeye yardımcı olacaktır. Eşarplar arasında da şalların tercih edilmesi üst bölgedeki kiloların gizlenmesini sağlayacaktır.