Bu Yılın Yazlık Tesettür Elbiselerinde Yeni Trendler Neler?

tesettür yeni sezonHer yıl olduğu gibi bu yıl da modacılar birbirinden şık tesettür yazlık elbise modellerini sundular. Bu yılın yazlık elbise modellerine baktığımız zaman yazın sıcak günlerini ferah ve şık bir biçimde geçirmeyi hedefleyen modeller ile karşılaşıyoruz. Bunlar arasında hem günlük kullanıma hem de özel gün ve gecelere uygun hayli iddialı tasarımlar mevcut.

 Tarz Sahibi Bayanlar İçin

 

Bu yazın en gözde renkleri içerisinde son bir kaç yıldan bu yana vazgeçilmez olan pudra rengini görmekteyiz. Açık bir renk olan pudra rengi yazın, güneşi ve sıcağı çekmemesi yönünden oldukça sık tercih ediliyor. Bununla birlikte bu sezon haki renk, kiremit rengi, vizon gibi seçenekler ile karşılaşıyoruz.

 

Elbise modellerine göz atıldığında şık detayların yanında, sade kesimli elbiseler de dikkat çekiyor. Özellikle günlük kullanımlar için son derece uygun olan bu düz ve sade kesimli elbiseler, terletmeyen, rahat kumaşlardan tasarlanıyor. Yaz günlerinde serin kalmanın ve şık görünmenin bir yolu olan bu sade kesimli elbiseler, rahat spor ayakkabılar ve çantalar ile kombine edilebilir.

 

Bu yaz bahsedilen sade görünümlü elbiseler arasında kot kumaşların veya kot görünümlü mavi renkli farklı türlerdeki kumaşların da bulunduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bu elbiseler geniş düğme detaylarıyla göz dolduruyorlar.

Abiye Şıklığı İle Yaz Akşamlarında Göz Kamaştırın

 

Abiye elbiselerde tesettür yeni sezon modelleri göz kamaştıran tasarımlara sahip. Mor renk ve tonlarının öne çıktığı bu elbiselerde fuşya ve mürdüm rengi gibi renkler özellikle tercih edilmekte. Ayrıca her zamanın modasında önemli bir yere sahip olan bordo tonları ve günlük kullanım için tasarlanan elbiselerde olduğu gibi yine pudra rengi ilgi görüyor.

 

Bu yılın abiyelerinde hem gösterişli hem de sade modeller var. Her zevke hitap etmeyi hedefleyen bu tasarımlarda geniş etek detaylarıyla birlikte bele oturan kesimler söz konusu. Hatta bu bel kesimlerine uygulanan kalın kemerler ile göz dolduran bir şıklık sağlanıyor.

Bazı abiyelerde pileli etek modelleri uygulandı. Bu model elbiselerin omuz kısımlarında ve eteklerinde yer alan dantelli işlemeler, düğün, nişan gibi davetlerde mükemmel bir şıklık elde etmenizi hedefliyor.