Bu Yılın Tesettür Modası Nasıl?

Ecrin Takım - Haki - Gamze ÖzkulHanımlar tarafından pür dikkat takip edilen tesettür modası 2018 yılı itibariyle hız kesmeden devam ediyor. Bu sene özellikle abiye modelleri arasında büyük bir zenginlik mevcut. Hanımların özene bezene satın aldığı ve siparişini verdikten sonra yıllarca giydiği abiye modelleri özellikle bahar aylarında ve yaz mevsiminde tercih ediliyor. 36 bedenden başlayan abiyeler 44 bedene kadar uzanabiliyor. Bu sayede bedenlere uygun bir şekilde sınırsız bir şekilde yaşanabiliyor.

 

Ürünleri internet ortamında inceleme şans yakalamış olan hanım müşteriler hem fiyat hem de ürün karşılaştırması yaparak kar oranı yüksek alışverişlere imza atabiliyor. Abiye çeşitlerinde buz mavisi gibi mat renkler de mevcut, siyah gibi karakteristik renkler de. Tamamen kendi modasını yaratmak isteyen hanım müşteriler için abiye ve elbise modellerini aksesuarlar ile birlikte desteklemek mümkün. Bu aksesuarları tesettür kombin seçeneklerini değerlendirerek hazır olarak satın almak da mümkün. Aynı zamanda hazır olarak kolyeli ve incili satılmakta olan abiye modelleri de hanımların estetik ihtiyaçlarına direkt olarak cevap veriyor.

 

 Bu Senenin Tesettür Modasında Takım Modelleri

 

Bu yılın tesettür modası hız kesmeden devam ediyor. Abiye modellerinin yanı sıra takım modelleri de alıcılar ile birkaç iş günü içerisinde buluşuyor. Takımların içerisinde tunik pantolon takımları özellikle iş yerinde çalışmakta olan kadınların sosyal yaşamlarında klasik bir görüntü elde etmeleri açısından güzel bir kombinasyon oluşturuyor. Krem ve siyah renklerinin hakim olduğu bu takımlar karakteristik çizgileri ve klasik ölçüleri ile iş yerlerinin ağırbaşlılığını sonuna kadar yansıtıyor.

 

Taba renkli takımlar da özellikle iş yemeklerinde, balolarda ve mezuniyet törenlerinde tercih edebilecek türde giysiler. İkili olan takımların yanı sıra üçlü takımlar da göz doldurmakta. Böyle takım modellerini tercih eden hanımlar 2 al 3 öde gibi kampanyalı fiyatlardan da faydalanabiliyorlar. Etek bluz takımları da şık çizgileri ve birbirinden özgün kesim tasarımları ile özellikle genç kızların bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor. İsteyenler ve talep edenler için çizgili tasarımlardan oluşan takım modelleri de kataloglarda, yeni sahiplerini, yeni alıcılarını bekliyor.