Bu Senenin Büyük Beden Tesettür Modelleri Neler?

büyük beden tesettürHanımlardan oluşan müşteri kitlesi için yeniden imal edilmeye başlanan ve pazar payı içerisinde her tarzda ve stilde taleplere anında cevap veren büyük beden tesettür modelleri bu sene de abiye modelleri ile birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. Önceden tek tip, tek renk ve belli başlı beden aralıklarında imal edilen tesettür modelleri son on yıl içerisinde büyük bedenlere de hitap ederek kendi pazarını alıcıları ile birlikte geliştirdi. İlk örnekleri abiye modelleri oluşturmakta. Petrol ve krem gibi gayet marjinal ve çizgi dışı renklerle modacıların elinden çıkan abiye modelleri özellikle düğün ve nişan gibi büyük kalabalıkları çeperinde bulunduran ortamlarda tercih edilebilecek düzeyde.

 

Bununla birlikte fuşya ve somon gibi gayet cazip renkler ile şıklık yarışında olan hanımlar içerisinde farklı dokulara da izin verilmekte. Hem genç kızlar hem de orta yaşlı bayanların beğenileri baz alınarak satışa çıkarılan bu ürünleri kataloglardan fiyat karşılaştırması yaparak satın almak mümkün. 36 bedenden başlayan yazlık abiyeler 52 bedene kadar uzanarak geniş bir deneme ve seçme imkanını da müşterilerine sunuyor. Bu senenin moda olan abiyelerinin başında ise bebe mavisi geliyor. Hem tüm bedeni saran kaliteli kumaşı hem de gece ve gündüz tüm ışıklara uyum sağlayan renkleri ile birlikte son derece asil bir görünüme elde etmek isteyen hanımlara hitap eden bu ürünler son derece uygun fiyatlar ile birlikte satışta.

 

 Büyük Beden Tesettür Elbise ve Takım Modelleri

 

Saks ve lacivert renkleri ile birlikte gösterişli imgelere ev sahipliği yapan büyük beden tesettür elbise modelleri birçok farklı alanda giyilebilecek çok yönlü kıyafetlerdir. Gündelik yaşamda konforu ve şıklığı tercih edenler için olduğu gibi düğünlerde de abiye modellerine alternatif olarak geliştirilen bu elbiselerde ek olarak fuşya ve bordo gibi karakteristik renkler de imkanlar dahilinde. Bununla birlikte özel kumaşları ile birlikte terletmeyen yapısı ek ayrıcalıklar arasında. Bu elbiselerin de tıpkı abiyelerde olduğu gibi değiştirme ve iade koşulları söz konusu olmakta. Faturalarını saklayan müşteriler bir ya da iki iş günü içerisinde yeni elbiselerin sahibi olabilirler.