Bu Sene Tesettür Tuniklerde Hangi Modeller Ön Planda?

Gülşah Tunik - Fuşya - Salkım SaçakOrtak şekilde bütün farklı mevsimlerde her daim giyilebilen ve hanımlar için adeta kurtarıcı olarak ön plana çıkan birbirinden değişik tesettür tunik modelleri, özellikle yeni sezon kapsamında kişisel beğenirler altında keyifli bir tercih yapma şansını sunuyor. Değişik pantolonlar ile birlikte harika bir kombin yaratma imkanını da yanında getirerek, zor anlarda aksine harika bir görsel ortaya çıkarma fırsatı veren tunik çeşitleri, hanımların gardıroplarında her daim duran giysiler arasında yer alır. Bunun bilincinde olan moda uzmanları ve üretici firmalar da yeni sezon altında değişik pantolonlar ile harika bir kombin yaratacak tunik modellerini bir piyasaya sunmuş durumdadır. Uygun bütçeler dahilinde keyifli bir şekilde alışveriş yapma imkanı elde edilebilir.

 

 Yeni sezon birbirinden güzel tunik modelleri

 

Özellikle bu sene çizgili bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan tesettür tunik çeşitleri ön plana çıkıyor. Boğaz bölümüne kadar yarı düğmeli tasarım altında hazırlanmış bu örnekler, yaz için birebir seçenekler arasında bulunmaktadır. Tabii ayrıca diz kapakları kadar İnan yakalı bir tasarım altında hazırlanmış tunikler de tercih edilebilir. Ön plana çıkan diğer bir yeni sezon tunik modeli ise asimetrik çizgiler altında hazırlanmış giyim örnekleridir. Tamamen zarif bir izlenim uyandıran ve değişik pantolonlar ile göz kamaştırıcı bir uyum yakalama şansını veren bu asimetrik tunik modelleri, üstelik değişik renkler altında tercih etme şansını da yanında getiriyor. Yatay çizgili ve ceketli bir tasarım eşliğinde hazırlanmış modeller ise özellikle davet veya organizasyonlar için birebir giyim seçenekleri arasında yerini almış durumdadır.

 

 Kişisel zevklere bağlı olarak tercih edebilecek farklı tunikler

 

Bu sene ikili bir tasarımla hazırlanmış olan dantelli tesettür tunik modelleri de ön plana çıkan giyim seçenekleri arasındadır. Tamamen doğal ve samimi bir izlenim uyandıran, aynı zamanda sıcak bir görseli de yanında getiren bu yeni sezon tunikler, birbirinden farklı beden ve boylara göre seçim yapılarak çok uygun fiyatlar kapsamında bu kaliteli site bünyesinde satın alınabilir. Yaz aylarında gidilecek yerlere bağlı olarak tercih edebilecek birçok değişik tunikler, yeni sezon fırsatları altında gardıropları dolduracak gibi görünüyor.