Bu Kış Tercih Edilebilecek Pardesü Modelleri

 

tesettür pardesüKış aylarında ve sonbahar mevsiminde en çok satın alınan kıyafetlerin başında tesettür pardesü modelleri geliyor. Bir kere satın alındığı takdirde nitelikli kumaşları ve özgün tasarımları ile birlikte birden fazla kışın korunaklı ve estetik bir şekilde geçirilmesini sağlayan bu kıyafetler aynı zamanda şıklığın bambaşka bir göstergesi olarak hanım müşteriler tarafından sipariş ediliyor. Kare desenli olan modeller hanımları soğuk havaların tüm olumsuz etkilerine karşı garantili bir şekilde korumayı başarıyor. Aynı zamanda uygun bir çanta ve ayakkabı tercihi ile birlikte giyildiği takdirde özellikle dış mekanları kapsamına alan davetlerde ve özel günlerde de hiç çıkarılmadan bir ceket ya da kap olarak tercih edilebilecek kadar çok yönlü bir giyim konforu sunuyor.

 

Kap modelleri de bu kategoride yer alıp pardesü ürünlerine benzer konforları ve giyim zevklerini beraberinde getirmektedir. Hep aynı renklerden sıkılmış olan müşteri kitlesi de ünlü modacıların ve stilistlerin elinden çıkma yepyeni renk seçenekleri ile birlikte ihmal edilmektedir. Son beş yılın en popüler renkleri arasında kabul edilen fuşya ve somon gibi renklere ev sahipliği yapan pardesü modellerini bu kategoride incelemek ve anında sipariş etmek mümkün. Rahat ve sportif görünümleri ile birlikte geçmişteki pardesü modellerinden çok daha farklı bir estetik bütünlüğe sahip olan bu modeller her yaştan kişinin tercih edebileceği detaylara ve zarafete sahip.

 

 Alternatif Pardesü Seçenekleri

 

Alternatif pardesü seçeneklerinde yer alan tüm modeller de diğer modellerde olduğu gibi 24 saat içerisinde değişim ve iade imkanlarını bünyesinde barındırmaktadır. Ekru, camel ve mürdüm gibi yeni nesil renkler ile birlikte vitrinlerde yer alan bu modeller hanımlar kış aylarında çok daha estetik ve çağdaş görünümler elde etmesini de kolaylaştırmaktadır. Kumaşı soğuk hava etkilerine karşı son derece dayanıklı olup aynı zamanda hafif olmasıyla birlikte giyim konforunu ikiye katlamaktadır. Diğer alternatif pardesü seçenekleri içerisinde kapüşonlu olan modelleri de mevcuttur. Özellikle yağmur ve kar yağışlarının aniden bastırdığı havalarda pratik bir şekilde kapüşonu devreye sokulabilir. Kapüşonlu modelleri arasında en çok satılan renkler kırmızı, yeşil ve lacivert gibi ana renklerdir.