Boyu Kısalar İçin Tesettür Abiye Elbise Önerisi

Boyum Kısa, Abiyeler Çok Uzun Geliyor ?

Gibi sorular ile fazlasıyla karşılaşıyoruz.. Boyunuzmu Kısa ? Beğendiğiniz Abiyeler size çok mu uzun gelir ? Dert etmeyin..

 

Bir çok tesettürlü hanımların bilmediği bir püf nokta vardır, Özel tasarım tesettür abiyeler Uzun boylu hanımları’da düşünerekten max uzunlukta yapılmaktadır.

Yapılan tasarımlar, daha sonradan revize edilebilinir, Özel tasarım ürünlerinde boyunuza göre bir terzi yardımı ile rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

Özel tasarım tesettür giyim tasarımcıları, Ürettikleri ürünlerin sonradan müdahaleye açık olabilmesi için toplamda 4 cm kadar genişletebilinir, bedeninize göre daraltabilirsiniz.

 

Uzun boylu Tesettür abiye modellerimizi terzi yardımı ile çok rahat bir şekilde kısalttırabilirsiniz.

Unutmayınız ki kimsenin boyu standart değil, Bu yüzden üretilen modeller maximum uzunlukta üretilir ve daha sonradan kişiye göre revize edilir.

 

Kısaltma işlemi yapılan tesettür abiye ve elbise modelleri tasarımı bozulma yapmaz veya kötü bir görüntü olmaz, her terzinin rahatlıkla yapabileceği şekilde ürünler kısaltma yapılmaya müsait bir şekilde üretilir.

 

Uzun boylular için tesettür modelleri, Uzun boylu hanımlar rahatlıkla tercih edebilir.

Türkiye’de yaşayan hanımlar avrupanın diğer ülkelerine göre,almanya,fransa  gibi ülkelere göre daha kısa boylu olduğu bariz ortada, türkiye hanımlar boy ortlaması 155 cm olarak kayıtlara geçmiştir.

 

Kaç beden giyeceğimize Nasıl karar Veririz ?

Sizler için hazırlamış olduğumuz Beden ölçüm videomuzu izleyerek sizlerde kendi bedeninizi ev ortamında bir metre mezura yardımı ile alabilirsiniz.

Bir cevap yazın