Bayanlar Neden Tuniklerden Vazgeçemiyor ?

tesettür tunikGiyim ürünlerinin rahat olması bayanlar için her zaman ilk tercih sebebi olmuştur. Özellikle de tesettür modasında rahatlık son derece önemli bir faktördür. Tesettürlü bayanların en çok kullandığı parça tunik modelleridir. Bol kesimli, şık detaylarla tamamlanan bu ürünler bayanların kendilerini rahat hissetmesini sağlıyor. Artık tunikler sadece günlük hayatta değil, özel davetlerde de tercih edebiliyor.

 

 ŞIKLIK YARIŞINDA BİRİNCİ OLUN

 

Bol kesimli, ayrıntılar ve detaylarla ön plana çıkan tunik modelleri her zaman şık olmayı garantileyecektir. Uzun, kol detaylarına sahip olan tunikler hem zarif hem de son derece kullanışlıdır. Klasik tunik modelleri günlük hayatta kullanılabilir. Öte yandan şık bir pantolon ile kombin edilerek, bir davette kullanılabilir. Son yıllarda kullanışlı giyim ürünleri daha çok tercih edilmeye başlandı. Bu zaman kazanmak isteyen bayanlar için idealdir. Yaka detayı da tunik ürünlerine yakışan bir ayrıntılar arasında yer alıyor.

 

Kap tunik ürünleri son derece farklı ve şık görüntüye sahiptir. Dar kesimli bir pantolon ile hem şık hem de farklı bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Renk seçenekleri de oldukça geniş tutulmuştur.

 

 YEPYENİ TUNİK MODELLERİ

 

Bu sezon tasarlanan tunik modelleri bir birinden oldukça farklıdır. Hareketli kesimlerin yanı sıra kullanılan detaylar da tesettür tunik modellerini ön plana çıkartıyor. Omuz ve yaka kısmında fırfır detayı tunik modelini daha canlı ve daha şık göstermektedir. Genel çizgisi ile sade gibi görüne bu tunik modeli, fırfır detayı ile daha şık ve daha modern bir hale geliyor. İki yanı dantel cepli, etek ucunda da dantel detayı olan tunik ise hem klasik hem de romantik bir hava veriyor. Zarif ve hoş görüntüye sahip olan bu tunik modeli genç kızların gözdesi olmaya aday.

 

Tunik modellerine baktığımızda, tunik boylarının farklı olduğunu görebiliriz. Uzun ve bol kesimli tuniklerin yanı sıra, diz üstünde biten modeller de bulunuyor. Boydan düğmeli, alt tarafı pileli romantik bir tunik ile yaz aylarını şık ve rahat geçirebilirsiniz. Boydan uzun, yarasa kol tunik modeli de bayanları sıcaktan koruyacaktır. Geniş ürün yelpazesi ile sunulan tunik modelleri hem uygun fiyata hem de oldukça kalitelidir.