Abiyede Zarafet

 

5200 Somon Abiye - Minel AşkKıyafetlerin hanımların dünyasında önemli bir yeri vardır, ancak bazı önemli günler için kıyafetler özel tasarlanmaktadır. En güzel anılarınıza şahitlik edecek abiye kıyafetler normal kıyafetlerden farklı olarak daha özel, daha şık ve daha süslüdür.

 

 Tesettür Abiye Çeşitleri

 

Kapalı hanımların giyim tarzına uygun olarak tasarlanan tesettür abiye modelleri birbirinden hoş görünümleri ile dikkat çekiyor. Her biri ayrı güzelliğe sahip olan, her ortama uygun tasarlanan abiye modellerini mağazalarda ve ya online giyim kataloglarında sıklıkla görebilirsiniz.

 

Abiye tarzı kıyafetlerin örneğin koldan motifli modellerinde hoşlanıyorsanız. Bununla ilgili İspanyol kol, dantela kol, zırh modelli süsleme, taşlı ve incili süsleme, tül ve ya gipür detaylı süsleme kendinden ve ya kol kısmının üzerine işleme yapılan modelleri, sade ve ya lazer kesimler derken pek çok modeli piyasada bulmanız mümkündür.

Tesettür abiye modellerinin tümünü bu linkten inceleyebilirsiniz. Alışverişe Başla

Bu tarz kıyafetlerde hanımları cezbeden bir başka model ise abiyelerin etek kısımlarındaki ayrıntılar ve tarlatanlı modelleridir. Düz kesim gelen ve ya tarlatan yardımıyla kabartılan bu harika kıyafetlerin her modeline bayılacaksınız. Üst kısmı ayrı süslemelerle detaylandırılan, ikili, içli dışlı ve ya etek bluz olarak farklı tasarlanan abiye modellerinin yanında, eşarp, çanta ve ayakkabı ile kombine edilmiş abiye kıyafetleri de tercih edebilirsiniz.

 

 Abiye Kıyafet Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

 

Tüm kıyafetlerde olduğu gibi abiye kıyafet alırken de dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Gözlerinize, ten renginize, kilo, boy ve kalıp gibi kriterlere özen göstererek bir kıyafet belirlerseniz; hem daha şık hem daha zarif görünürsünüz ve elbiseniz size yakışır.

 

Abiye kıyafetiniz yoğun süslemeli ise daha sade eşarp ve ya şal kullanmalısınız, ya da sade tasarımlı abiyenizi ön plana çıkarabilmek için işlemeli bir çanta, süslü bir kemer ve ya taşlı bir ayakkabı ile hoş bir kıyafet bütünlüğü yakalayabilirsiniz.

 

Tüm alışverişlerde olduğu gibi tesettür giyiminde de öncü markların en moda ürünlerini görmek için internette bulunan siteleri değerlendirerek, yüzlerce abiye modelini ve hazır kombinleri evinizde, iş yerinizde kısacası bulunduğunuz her yerde rahatlıkla inceleyebilir, sipariş edebilir memnun kalmadığınız ürünleri iade ve değişim koşulları çerçevesinde göndererek, paranızı geri alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın