2019 Tesettür Modasının Yenilikleri Neler?

 

tesettür modası2018’in ikinci yarısında bulunduğumuz bu dönemde, daha şimdiden 2019 modasının tüyolarını moda dünyası bize göz kırpıyor. Tesettür modası da gelecek sezonun trendlerini şimdiden takipçileri ile paylaşarak, 2019 şıklığının dolaplarımızda yerini almasına imkan sağlıyor. Gelecek yıl vitrinleri süsleyecek olan ve sokaklarda bol bol göreceğimiz tesettür trendleri şunlardır:

 

 Asimetrik Çizgilerin Yılı 2019

 

2018 yılının ikinci yarısında birden eski popülerliğini kazanan asimetrik kesime sahip kıyafetler, 2019 yılının favorileri arasında yer alacak ve sokak modasında en fazla göreceğimiz tarzlar arasında bulunacak. Elbiselerden tuniklere, dış giyimden bluzler kadar tüm giyim parçalarında rahatlıkla tercih edebileceğimiz asimetrik kesim modeller, özellikle düz renkleri ve öne çıkan çizgileri ile 2019 yılının yıldızı olacak.

 

Abiye kıyafetlerde de sık sık göreceğimiz asimetrik çizgiler sayesinde, fazla detaylarda boğulmaya gerek kalmadan, sade bir şıklık ortaya çıkartılarak gecenin en trend ve stil sahibi görüntüsünü elde edebilirsiniz. Ancak abiye elbiselerde parlak kumaşlardan yana seçim yapmayı unutmamalı, iddianızı ortaya koyacak bir konsept dahilinde gece şıklığı oluşturmalısınız. Tül detaylarla abiye kıyafetlerin hareketlendirilmesi de sezonun diğer trendleri arasında bulunuyor.

 

 Soğuk Renklerin Hakimiyeti

 

Rengarenk tonlarla geride bıraktığımız yazın ardından, 2019 yılının favori renkleri soğuk renklerden oluşuyor. Soğuk alt tonlara sahip tüm renkleri, yeni dönemde oldukça fazla göreceğiz. Özellikle toprak tonları, koyu mor ve mavi renkleri yeni sezonun favori renkleri arasında yer alıyor. Pastel tonlarında ki tüm renkler de 2019 yılının favorileri arasında yer alacak ve renkli bir görünüme sahip olmak isteyen tüm kadınları, yumuşak görüntüleri ile daha da romantik bir tarza sürükleyecek.

 

İlkbahar mevsimine kadar sıcak renkleri ve desenleri raflarda göremeyeceğiz. Ancak ilkbahar mevsimiyle beraber renkli ve çiçekli desenleri görmeye başlayacak, sıcak yaz günlerini çiçek desenleriyle birlikte karşılayarak canlı bir 2019 yazı geçireceğiz.

 

 Minimal Aksesuarlar

 

Ayakkabıdan çantaya kadar tesettür kombinlerinde kullanılan tüm aksesuarlarda minimal bir çizginin yer aldığını görüyoruz. Abartı ve gösterişten uzak parçalar bir araya gelerek, kombinlerin tamamlayıcısı olacak. Şal ve eşarplarda ise yoğun düz renk kullanımının yanı sıra, asimetrik çizgilerle hazırlanmış modeller de sezonun popülerleri arasında bulunuyor.