2018’in En Trend Tesettür Kombinleri Nelerdir?

Simay Ä°ncili Takım - Mürdüm - PiennarAlışveriş tutkunu bayanların en çok ilgisini çeken ürünlerin başında kıyafet konusu gelmektedir. Renginden tasarımına, kumaş kesiminden detaylı işlemelerine kadar her bir ayrıntının detaylı bir şekilde incelendiği bu gibi durumlarda, kişisel tarzların oluşturulması adına adeta ince elenip sık dokunmaktadır.

 

Bu konuda son zamanlarda araştırmada bulunulan ürünlerden birisi de yeni sezon tesettür kombin modelleri olmaktadır. Amine Hüma, Rabeysa, Selma Sarı, Azra Özer, Mihrişah gibi seçkin markalar tarafından dizayn edilmiş birçok ürün, her zevke ve beğenide tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır.

 

 Düğme ve Fırfır Detaylı Gömleklerin Etekle Uyumu

 

2018’in en trend modelleri arasında ise gömlek ve etek ikilileri gelmektedir. Krem rengindeki gömlekler ile gül kurusu, hardal, mavi, petrol ve pudra renk tonlarındaki eteklerle oluşturulan bu tasarımlar, oldukça talep görmektedir. Önünde yer alan fırfır ve düğmeleri ile zarif bir yapı ortaya koyan gömlekleri, parlak ve kaliteli kumaş özellikleri ile dikkat çekmektedir. Hakim yaka şeklinde üretilmiş olan bu ürünler, geniş manşetlere sahip bulunmaktadır. Gözenekli doku yüzeyi ile ferah ve konforlu kullanıma imkan tanıyan bu gömlekler, yaz ayları için son derece idealdir.

 

Parlak ve ışıltılı yapıdaki eteğinin üzerinde yer alan çiçek baskılı desenler hem klasik hem de modern çizgileri yansıtmaktadır. Ayrıca aynı malzemelerden elde edilmiş geniş tokalı kemeriyle de şık görünümler ortaya çıkarmaktadır. Etek rengine yakın tonda seçilecek olan eşarplarla gösterişli yapılar sağlayan bu elbiseler, giyimine özen gösteren bayanların vazgeçilmezleri arasındadır.

 

 Birbirinden Canlı Renkte Tunik ve Pantolon İkilileri

 

Bu yıl sıklıkla tercih edilen bir diğer ikili model de robalı tunik ve onlarla bütünleşen keten pantolonlar olmaktadır. Bordo, ekru, petrol, siyah ve zümrüt olmak üzere çok çeşitli renklerde karşımıza çıkmakta olan bu modeller, her mevsim rahatlıkla giyilebilmektedir.

 

Etek kısmına kadar düğme detaylarına sahip olan tunik yapısındaki bu kreasyonlar, yandan bağlamalı kuşakları ile farklı bir stil oluşturmaktadır. Bununla birlikte zıt renkte giyilecek olan pantolonlar ile çok iyi bir uyum elde edilebilmektedir. İster topuklu ayakkabılar isterse de babetlerle giyilebilen bu kıyafetler, gündelik kullanımlara ek olarak iş yaşamında da değerlendirilebilmektedir.