2018 Yılının En Trend Tunik Modelleri Hangileridir?

 

tesettür tunikTesettür giyim tercih eden bayanlar için olmazsa olmaz bir yere sahiptir tunik. Kadınların tesettür tunik kıyafetlerinden hoşlanmalarının onlarca nedeni vardır. Bu nedenler arasında tuniğin özellikle de son zamanlarda gittikçe şıklaşan bir kıyafet olması ve şıklığının yanında rahatlığı da bayanlara sağlaması gösterilebilir. Öyleyse her yıl olduğu 2018 yılında da yenilenen tunik modellerinden bu yıl trend olanları hangileri?

 

 Yırtmaçlı Ve Pullu Tunik Modelleri

 

Uzun ve önden yırtmacı bulunan tunikler ayak bileklerine kadar uzanır ve ön tarafından v şeklinde gelen yırtmacı ile hanımların dikkatini çekmektedir. Arkadan bakıldığında elbiseyi andıran ancak önünde yırtmacı bulunan bu model elbise ile tunik arasında bir kıyafet olarak beğeni kazanıyor. Cepli pullu tunik modelleri ise arka tarafı dize kadar uzanan ön kısmı yuvarlak gelerek daha kısa bir görünümü olan yan cebinde pullu şık bir cebi olan bir tesettür giyim tunik modelidir. Bu yıl en trend modeller arasında yer alacak bu tunik modeli şık ve zarif giyimin sembolü olacak gibi duruyor.

 

 Yakası Ve Kolu Püsküllü Pileli Tunik Modelleri

 

Bu tunik modellerinin yakası yuvarlak ve büzgülü şeklinde gelerek aşağı sarkan püsküller sayesinde tarzını ortaya koymak isteyen kadınların tercihi olarak ön planda. Kollarında ise pileler gelen ve bilek hizasında biten lastik ile şıklığa şıklık katacak olan bir tunik modelidir. Yine 2018 yılının trendlerinden biri olan kolu püsküllü tunikler kol bitiminde şık püsküller ile süslenmesi ve diz üstünde bitmesiyle şık birkaç aksesuar takviyesi ile oldukça zarif duran bir tunik modelidir. Bu modelin yakasının sade olması ise bu sadeliğin güzel bir kolye ile birleştirilebileceğini işaret ediyor.

 

 Püsküllü Nakışlı Tunik Modelleri

 

Farklı tarzlarda tunik arayan bayanlar için püsküllü nakışlı tunikler çok ideal seçimler olarak görülüyor. Bu modelin yakasında bulunan nakış ile yine yakasından sarkan püskül oldukça hoş bir görüntü oluşmasını sağlıyor. Bu tesettür tunik modelinin kol bileklerindeki lastik kesim sayesinde ayrı bir hava oluşmuş, bu sayede yaratıcılığı farklı tarzlar sayesinde dışa vurmak isteyen bayanların 2018 yılında trend tunik olarak belirlenen bu modeli tercih etmesi sağlanmıştır.