2018 Yılında Tesettür Abiye Modası

 

Jakar Abiye Pudra - Selma SarıModa sektöründe hızına yetişilemeyen tasarımlardan biri de abiye kıyafetlerdir. Bayanların model,

renk ve beden konusunda en çok karar vermekte zorlandıkları kıyafetler arasında abiye modelleri

gelmektedir. Tesettür giyimi tercih eden bayanların düğün, nişan ve özel davetler için giyebilecekleri

birbirinden şık ve modayı takip eden tasarımları zariftesettur.com sitesinde bulabilmeleri

mümkündür.

 

Tesettür giyimi tercih eden bayanları, 2018 tesettür abiye moda sezonunda hangi modeller

bekliyor, aşağıdaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

 

 Nişan Abiye Kıyafet Seçeneklerinde Neler Moda?

 

Evliliğe giden yolda ilk adım olarak yer alan nişan töreni, bayanlar için heyecanlı ve önemli bir

gündür. Nişan törenin en güzel kıyafeti bulabilmek de ayrı bir heyecan katmaktadır demek doğru

olacaktır. 2018 yılında moda olan, renk ve tasarım konusunda özgünlük sunan zariftesettur.com

sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Boncuk, Pul ve Payet İşlemeli Modeller: 2018 sezonunda da olmazsa olmaz detaylardan boncuk, pul ve payet işlemeleri görebileceksiniz. Özellikle tafta kumaştan tasarlanan, göğüs kısmında boncukların sarkıtıldığı abiye modelleri, bayanların nişan törenlerinde kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır. Pastel tonları yanı sıra canlı renklerde abiye modelleri seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Piliseli Abiye Modelleri: Pilise modası tekrar geri döndü diyebiliriz. Son yıllarda günlük ve özel davet kıyafetlerinde pilise detaylı kıyafetleri görülebilmektedir. Pilise detayları abiye elbiselerde kullanılarak, şık bir hava oluşturduğunu söylemek gerekir. Özellikle abiye elbisenin etek kısmında kullanılan pilise, eteğin kumaşına akışkanlık kazandırmaktadır. Canlı renkler arasında bordo, gösterişli renkler arasında bronz ve sade renkler arasında da gri renkte pilise abiye elbise tasarımlarını zariftesettur.com sitesinde bulabilirsiniz.

 

Püskül ve Tüy Detaylı Abiye Modelleri: Nişan elbiselerinde biraz daha gösteriş sevenler için püskül ve tüy detaylar tam ideal seçenek diyebiliriz. Abiye elbise modelleri içerisinde göğüs kısmında püskül detayların yer aldığı modellerin yanı sıra, kol ve yaka kısmında tüy detayların yer aldığı abiye modellerini görebilirsiniz. Renk seçenekleri arasında zevkinize uygun modeli zariftesettur.com sitesinden de sipariş verebilirsiniz.

 

 Özel Organizasyonlarda Hangi Tasarımlar Moda?

 

Özel davet ve organizasyonlara davetli olarak gidecekseniz, biraz daha sade ama şık bir kıyafet seçebilirsiniz. Kabarık olmaya, düz kesim elbise modelleri uygun modeller arasında yer alabilmektedir. Farklı model ve renk seçeneklerini markaların kreasyonlarında bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın