2018 Yılı Tesettür Giyim Önerileri Nelerdir?

tesettürGünümüzde tesettür dünyasında çok geniş bir ürün yelpazesi, çeşitliliği ve sayısı bulunmaktadır. Genel olarak her sezon moda ve trendler değiştikçe tesettür modası ve trendleri de buna paralel bir şekilde değişmektedir.

 

Tesettür giyime sahip kadınlar artık çok rahat bir şekilde vücut yapısına, bedenine, boyuna, tarz ve zevklerine göre istediği modeli bulabilmektedir. Fakat çok fazla model ve kombin seçeneği olduğu için bazı kadınlar tereddütte kalabilir ya da seçim yapmakta zorlanabilir. Kararsız kalanlar ve öneriye ihtiyacı olanlar için tesettür dünyası giyim tercihlerine ufak bir yolculuk:

 

 Yeni Sezonda En Çok Tercih Edilenler

 

2018 yılı tesettür moda akımında boydan elbiseler ve kollarında işleme detayları olan ferace tasarımları trend konumundadır. Bu modellerde genellikle sade renkler tercih edilmektedir. Desen olarak da kollarında ya da bileklerinde işleme detayları olan tasarımlar en popüler modellerdir. Dışarı çıkarken, misafirlikte veya misafir ağırlarken ve özel günlerde kullanabileceğiniz bu kıyafetler şu an için tesettür moda dünyasının en popüler parçaları konumundadır.

 

 Kombin Nasıl Oluşturulur?

 

Sade ve boydan yapısı olan bu modellere çok renkli veya karışık renklere sahip aksesuarlar önerilmemektedir. 2018 yılında tesettür dünyasında daha çok sade bir çanta, sade bir saat ve kıyafetinizin rengine uygun bir ayakkabı ile yapılan kombinler tercih edilmektedir. Bu şekilde giyinerek her ortamda çok modern ve şık görünüme sahip olunmaktadır.

 

Her sezon da değişmeyen bir kural olarak seçtiğiniz kıyafeti en güzel şekilde gösterecek ve rahat kılacak olan parça kesinlikle doğru bir şal seçimidir. Tesettür kombinlerin olmazsa olmazı doğru bir şal ve eşarp seçimi, hangi kıyafet seçilirse seçilsin, renk olarak uyumlu ve boyut olarak orantılı olması gerekmektedir.

 

Örnek olarak, uzun siyah ve kollarında gül işlemesi detayı bulunan bir elbise ile beyaz renk veya parlak kırmızı renk bir şal ya da eşarp kombinlemek sizi rüküş gösterecektir. Bunun yerine uygunluk ve duruş açısından en güzel görüntüyü garantileyecek siyah ya da kahverengi hatta özel bir gününüz için tercih edebileceğiniz mor renk bir eşarp ile muhteşem görünen bir kombin elde edebilirsiniz.